Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vítejte do světa Animatrixu, vizionářské fúze počítačové animace a japonské školy animace, od světově nejuznávanějších tvůrců animovanch filmů. Vychutnejte si snímek, který vznikl před filmem Matrix a dozvíte se o posledních městech lidské rasy, válce mezi stroji a lidmi a o závěrečném úpadku lidstva. Staňte se svědky posledního letu Osirise, který připravil půdu pro film Matrix Reloaded a videohru Enter The Matrix. Doplňte si své povědomí o Matrixu a získejte informace, které jinde nenajdete. Je čas zapojit se... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (322)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"A tak se stal člověk strůjcem své vlastní zkázy." Jsem rád, že jsem byl seznámen s dvoudílným historickým souborem o vzniku Matrixu, že jsem mohl potkat noir detektiva Ashe a zejména "volného" běžce Dana Davise. To mi dávalo smysl a líbilo se mi to. Ten zbytek ve mně spíše probudil dumání nad tím, zda potřeboval Matrix svůj animovaný dovětek. Soudím, že spíše nikoli a to přesto, že již pár let polykám jednu červenou pilulku za druhou, abych na vlastní kůži zjistil, jaká je vlastně realita. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nikdy nezapomenu, jak dlouho jsem si bláhově myslel, že v Osiridově letu hrají skuteční herci! Důvod - měl jsem staženou zrnitou verzi z TV na VHSce a pouštěl si ji na mé staré nekvalitní bedně. A mojí tehdy věčně ožralé mysli ono Anima- jaksi nedocvaklo. Že jde o animák jsem zjistil až po letech, v době internetové (která u mně začala mnohem později než všude okolo), po stažení kvalitní verze. Díky tedy Matrixu za internet! ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale toto nemalo podľa mňa ani hlavu ani pätu. Uvažoval som dokonca na dvoma hviezdičkami. Pár príbehov, ktoré sa nikde nezačínajú a nikde nekončia, aký to malo zmysel? Veď to mohol byť kľudne nejaký seriál...tie hviezdičky sú len za grafiky a efekty, pretože to uznávam, toto bol grafický orgazmus. Prvá časť bola nádherná! 60%. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Animovaný sběr útržkovitých poznatků, ale i doplnění základních znalostí o místě zvaném Matrix. Divák si může užít důsledky namyšlené nadřazenosti lidské rasy nad opovrhovanými stroji, trochu boje mezi znepřátelenými stranami a spoustu úžasné animace, jejíž exhibiční úlety však občas trochu brzdí příběh. Pro můj pokřivený úhel pohledu byly nejlepší povídky - Detektivní příběh a Světový rekord. ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Tyhle povídky pro mě znamenaly tak-zvaně střípky toho co se do filmového Matrixu a pokračování nevešlo a byla jsem velice spokojená s opravdu velice zdatně a řemeslně odvedenou prací,která místy doopravdy brala dech. Z celých 9 povídek mě nejvíce zklamal SVĚTOVÝ REKORD,který mi nesedl jak dějem tak samotným zpracováním (za ***).Poté PŘIJIMACÍ ZKOUŠKU a PROGRAM bych hodnotila do dokonalosti nedotaženými takže za ****.U zbývajících 6 povídek převažuje plný počet,a víc než pět hvězd (kdyby to tak šlo) bych dala DRUHÉ RENESANCI 1. ČÁSTI a 2.ČÁSTI a DETEKTIVNÍMU PŘÍBĚHU u kterých mi ohromením padala čelist. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Tvorba filmu začala, keď boli bratia Wachowski na turné v Japonsku, kde predstavovali film Matrix. (Mihail123)
  • Animatrix byl krátce před vydáním Matrix Reloaded (2003) promítán v několika vybraných kinech jako propagace. (Joudec)

Reklama

Reklama