Reklama

Reklama

JAG

(seriál)
  • USA JAG (více)
Krimi / Drama / Akční / Mysteriózní
USA, (1995–2005), 174 h 17 min (Minutáž: 44–93 min)

Režie:

Bradford May, Tony Wharmby, Alan J. Levi, Jeannot Szwarc (více)

Hrají:

David James Elliott, Catherine Bell, Patrick Labyorteaux, John M. Jackson, Scott Lawrence, Zoe McLellan, Tracey Needham, Karri Turner, Chuck Carrington (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(226)

Obsahy(1)

Major Rabb (David James Elliot) a jeho kolegové z vojenské prokuratury vyšetřují případy na palubách lodí, vojenských ponorek i letadel. (oficiální text distributora)

Recenze (279)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Bohužel tyhle námořnické filmy či i serál - no to mi nix extra neříká. Přijde mi to chvílema i jako nuda. Přesto tenhle seriál je podle mě dobře zvládnut, má skvělého hlavního představitele, který zaujme. Některé případy mají dobrý námět, ale já seriál přesto bohužel beru do pouhého podprůměru. Takže ho hodnotím na 37% = ** ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

50%, u JAGa snad nejvíce ze všech seriálů záleží na tom, na který díl zrovna narazíte. U některých dílů se nudíte natolik, že byste si nudou ukousali nehty a z toho vidíte díl, plný vtipů, hlášek, soudních přelíčení a v neposlední řadě také akce. O hercích snad jen tolik, že na seriál hrají velmi slušně. ()

Reklama

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

Jakmile vyměnili Harmonu Rabbovi (David James Elliott) hereckou partnerku Tracey Needham za sexy a inteligentní Catherine Bell, hned se to dalo sledovat o něco líp. V dílech, kde figuroval i Trevor Goddard, jenž ztvárnil Mic(a) Brumby(ho) a uměl Harmovu namyšlenost usměrnit do patřičných mezí a nakopat mu jeho příšlovečný zadek, tak to celé mělo ještě větší šťávu. Hlavně jakmile Mic začal "vyjíždět" po Mac :D Verdikt: 2 1/2* - 3* a 60 - 70 %. PS. Nutno upozornit, že ke sledování se člověk musí přenést přes ty propagandistické kecy atd., protože jinak je ten seriál hrozná sra.ka. D.J. Elliott totiž absolutně neumí hrát, zná jen jeden významný pohled, který uplatňuje v jakékoliv situaci. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Catherine Bell je jednoznačně to jediné, kvůli čemu jsem se na pár dílů tohoto seriálu podíval. Jen se musím usmát nad tím, kolik ústřední dvojice právníků JAGu stihla za tu dobu zásadních kauz, protože i takový Perry Mason by nad takovou hromadou práce jisté zezelenal a zrudl závistí :o) Ale to je osud seriálu a nelze ho brát až tsk vážne. Co má říkat třeba takový komisař Barneby z Midsomeru? Při tolika řadách, už by bylo vyvražděno půl Prahy, ale on je dál plný síly a stále je co vyšetřovat :o) lidí je pořád dost... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Ústřední dvojice vojáků/vyšetřovatelů je v podstatě tím jediným zajímavým na celém seriálu, protože jinak je to dost průměrný, až podprůměrný, počin, který v podstatě nemá divákovi co nabídnout. To specifické prostředí je dokonce možná na škodu, protože o tom vlastně nikdo nic neví, takže se s tím ani pořádně nemůže sžít. 50% ()

Galerie (562)

Zajímavosti (44)

  • Námorná poručíčka (Lieutenant) Harriet Simsová (Karri Turner) má v scénach odohrávajúcich sa v súdnej sieni dôstojnícke výložky námorného mladšieho poručíka (Lieutenant (j.g.)). (koba)
  • V epizódach Dezertér (1995) a Hemlock (1996) sa objavuje postava tajomného kamaráta námornej mladšej poručíčky Meg Austinovej (Tracey Needham) nazývaného „Ollie.“ Postavu „Ollie“ hral politický komentátor a bývalý podplukovník námornej pechoty Oliver Laurence North (na fotografii). Oliver North sa ešte krátko objavil v epizóde Připraveni, nebo ne (2002), kde hral sám seba. (koba)

Související novinky

Zemřel herec Dean Stockwell

Zemřel herec Dean Stockwell

09.11.2021

Ve věku 85 zemřel americký herec a držitel dvou Zlatých glóbů, Dean Stockwell. Jeho kariéra k dnešnímu dni čítá přes dvě sta filmových a televizních rolí. Tvůrce nominovaný na Oscara svou hvězdnou… (více)

Reklama

Reklama