Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První celovečerní animované dobrodružství Scooby-Dooa míří do našich kin a slibuje skvělou podívanou! Zjistěte, jak to se Scoobym všechno začalo a podpořte Záhady s.r.o. při řešení jejich nejděsivějšího případu! Film vás zavede na samotný začátek přátelství Scoobyho a Shaggyho a konečně na velkém plátně uvidíte, jak s mladými detektivy Fredem, Velmou a Daphne, založili dnes již legendární srandabandu Záhady s.r.o. Po stovkách vyřešených případů musí teď ale Scooby a jeho parta přijít na kloub nejprekérnější záhadě všech dob. Zločin totiž nikdy nespí a svět má brzy zakusit zlobu přízračného bájného psa Kerbera. Začíná napínavý závod s časem! Psapokalypsa je na spadnutí a prima parta brzy zjisťuje, že pravým klíčem k záhadě může být právě Scooby. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (76)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

První minuty dávají naději ve starého dobrého Scooby Doo a jeho partu se stejnými charakteristikami postav, kvůli kterým je máme tak rádi, a stejně založenou pointou odhalování padouchů. V průběhu se to ale změní v příběh, který má s původním Scoobym pramálo společného a vůbec mě už nezajímal. V polovině jsem to vypl, 2 hvězdy za přijatelný vizuál a vtipný rozjezd... ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Podobnost postav nemusím konečně řešit, protože za se prostě postavy podobat samozřejmě musí, když je to animované. Akorát je Velma trošku tmavší. Nechápu, proč mají furt nutnost z týhle Scooby-Doo party dělat nějakou multikulturní, ale prostě jsou a budou bílí! Nelíbí se mi, proč to neudělali jako běžné Scooby-Doo, ale místo toho to udělali v superhrdinském subžánru. Bráchovi se animace nelíbila. Podle mě byla normálně v pohodě. Celé to je ve výsledku strašně jednoduché. Vím, že nejsem věková skupina, ale i pro malý dítě mi to přijde moc jednoduchý, když to porovnáte třeba s Dobou ledovou. Padoucha víte už od začátku, protože je ukázanej, což taky není podobné Scooby-Doo. Žádné pasti, naháněčky, falešní duchové, nestvůry atd., což je typické pro Scooby-Doo. Opět je tu nadpřirozeno, které jim moc nevrtá hlavou (trojhlavý bájný pes, neandertáci). U vtipů jsem se vůbec nezasmál. Už po půl hodině jsem to chtěl vypnout, protože to bylo hodně nudný, ale nakonec jsem se prostě překecal, že je to poslední Scooby-Doo film, co mi chybí zkouknout, tak jsem to celý dokoukal. Nestálo to za to. Nic by se nestalo, ani by nenastal jakýkoliv zvrat. Docela mě mrzí, že tohle je první 3D animovanej Scooby-Doo film a tím, jak to udělali v superhrdinským subžánru, tak zahodili šanci na větší úspěch. VYHODNOCENÍ: CELKOVĚ JEDINÝ SCOOBY-DOO FILMY, KTERÝ STOJÍ ZA ZHLÉDNUTÍ, JSOU JEDNIČKA A MOŽNÁ ČTYŘKA ()

Reklama

Toren 

všechny recenze uživatele

5/10. Fajn animák. Ale ne úplně dobrej Scoobyho film. Tvůrci sice dělají fanouškům radost odkazy a narážkami na starší projekty (ať už vizuálně, scénami, tak třeba zvukovými efekty), ale zároveň se snaží nový příběh posunout kupředu. A je to ke škodě. Záhady s.r.o. tu jsou jen z počátku a fakt, že je parta z velké porce scénáře rozdělena... prostě bolí. Stejně jako skutečnost, že se nový film snaží svést na vlně superhrdinů a nadpřirozených jevů. Tahle modernizace původní detektivní látce příliš nesedí. Škoda, neboť jinak je to slušná práce. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Nový animovaný Scoob postráda (mysterióznu a tajomnú) atmosféru seriálu a snaží sa nadbiehať súčasnému masovému vkusu so silenou superhrdinskou tematikou okorenenou o prvky z „Ja, zloduch“. Škoda. PS: nečakajte žiadne hlbšie konflikty medzi postavami, ktoré priniesol seriál Záhady s.r.o. z 2010/2012. 2,5* ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Tak už aj Scooby Doo sa zapredal súčasnému trendu rozšírených univerz. Navonok sympatický nápad, no autorom zrejme nedošlo, že týmto rozhodnutím sa z filmovej verzie úplne vytratí esencia pôvodného seriálu. A to je už vzhľadom k zvolenému názvu prinajmenšom zvláštne. Nezmyselne vystavaná zápletka navyše pôsobí ako by bola podriadená výhradne spojeniu známych postavičiek štúdia Hanna-Barbera a po príjemne nostalgickom úvode veľmi rýchlo upadne do generických vôd. Obstojná počítačová animácia, zopár vydarených hlášok, či dabing veterána Franka Welkera - to je všetko, čo Scoob ponúka a mne osobne to príde naozaj málo. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (14)

  • Vůbec poprvé můžeme slyšet Scoobyho vyslovovat „R“. (Jirka.J)

Reklama

Reklama