Reklama

Reklama

Beze stopy

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2002–2009), 112 h 50 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrají:

Anthony LaPaglia, Poppy Montgomery, Marianne Jean-Baptiste, Enrique Murciano, Eric Close, Roselyn Sanchez, Annie Corley, Brian Tee, Dylan Baker (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Obsahy(1)

Každou minutu na světě záhadně zmizí stovky lidí. Speciální jednotka FBI v New Yorku vedená agentem Jackem Malonem (Anthony LaPaglia) je vytvořena speciálně pro tyto případy. Jeho tým sbírá střípky důkazů a postupně se snaží nejen objasnit příčiny, jež vedly ke zmizení lidí, ale hlavně je nalézt a to dříve, než uplyne magická hranice 48 hodin, po nichž pravděpodobnost úspěšného objevení živého člověka extrémně rychle klesá až na nulu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

SidneyP 

všechny recenze uživatele

I když bude spousta lidí proti tomuto názoru, TOHLE je podle mě seriál, který hravě předčí všechny CSI od Bruckheimera, od Las Vegas až po Miami. Úžasně využité lokace připočtené k - místy až hrozně mrazivému soundtracku - mi dává dojem skvělé podívané, která mě neopustí u tohoto seriálu snad nikdy. Jojo, kde jsou ty časy, kdy jsem seděl u telky v pět hodin večer a čekal jsem na další porci téhle krimi. Update 4. 5. 2014: Velmi mě mrzí jedna věc, a to ta, že je tenhle seroš tak strašně podceňovanej. Na některých fórech jsem četl názory, že neexistují ani oficiální DVD, žádné bonusy z natáčení, soundtracky atp., přitom si to tenhle seriál zaslouží, a to nejen kvůli docela dost dobré sledovanosti, který měl. PS: V originálním znění je to lahůůdka. První série: 85%, Druhá série: 80%... 75%. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Se vzrůstajícím počtem sérií a zabředáváním do osobních problémů a vztahů postav ztrácí "Beze stopy" svůj počáteční náboj a vysoce nadprůměrný standard jednotlivých dílů. Protože mi však tato ne zcela obvyklá kriminálka poskytla spoustu hodin zábavy a napětí - nikdy nebylo jasné, zda se pohřešovaný najde živý (bez ohledu na to, zda šlo o dítě), ponechám vysoké hodnocení 75%. S výhradou, že kvalita klesá a pohřešovaní se až příliš často nacházejí živí - poslední série jsou opravdu stěží průměrné. EDIT: Strhávám hvězdičku, právě probíhající (čtvrtá nebo pátá?) série už je stěží na 2*. Každý spí s každým, každá epizoda končí happyendem, začínám být vážně znechucena. ()

Reklama

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Beze stopy. Seriál o pátrání pohřešovaných osob. To už tu někde bylo. Nicméně je to zajímavý seriál s dávkou (někdy menší, někdy větší) nápětí. Mám problém s částí hereckého obsazení. Nejsou pro mě moc přesvědčivý (ale to je problém i u jiných seriálů / filmů). Chybí mi často i nějaká větší akce, samozřejmě nic megalomanskýho. Tento seriál patří mezi ty ,,příjemné", kde si občas promítáte v hlavě co se s pohřešovanou osobou stalo, popř. kdo jí unesl. Hodnocení: 65% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Někdy se to trochu snaží o druhé Odložené případy, ale je to rozhodně zajímavá kriminálka patřící k těm lepším.Některé díly jsou naprosto nezajímavé a nudné,jiné úplný opak.Problém toho seriálu je,že to je asi pro málo koho guilty pleasure už kvůli postavám,které..nevím,prostě nejsou "zamilováníhodné" a jejich osudy člověka prostě nevezmou za srdce. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

NOVA a jej programové oddelenie otrasené raketovým nástupom TV PRIMA odštartovalo naplánovaním tejto výbornej a napínavej série do primetimu reťazec zmien, ktoré túto dlhé roky najsledovanejšiu televíziu uvrhli do momentálnej ratingovej krízy zvanej BIG BROTHER. Priznávam WITHOUT A TRACE sa uviedol vlažne (nehovoriac o osudovom faux pas, keď séria začala nie od pilotu ale od 2 epizódy !!!) a po 3 epizódach, keď ju NOVA stiahla som už nedúfal v jej návrat. Našťastie od 8.9.2005 sa v popoludňajšom vysielaní objavili ďalšie epizódy a musím konštatovať, že kvalita je vzostupná. Po CSI je to druhý kvalitný BRUCKHEIMEROV zásah. ---- Zápletka každej epizódy je vopred daná: Sympatický tím oddelenia pre stratené osoby newyorskej pobočky FBI zakaždým rieši záhadné zmiznutie nejakého človeka. Človeka, ktorého príbeh postupne vyšetrovatelia skladajú z čriepkov a útržkov precízneho pátrania. A čo je na sériu z produkcie USA prekvapujúce, happyend nie je pravidlom. Nuž a pre nás znalcov :-) sa tu vyskytuje aj predstaviteľka televíznej MARILYN Poppy Montgomery. Verdikt: ODPORÚČAM. (14.9.2005) SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA=26.3.2008 (1.4.2008) V MARKÍZE sa niekto evidentne zbláznil, pretože tak otrasný dabing ako má táto kultovka som už dlho nepočul. Titulky dali nahovoriť MRAVCOVI a ERICa CLOSE dabuje akýsi DODO BUJDÁK spôsobom pri ktorom som dostával epileptické záchvaty. Naopak príjemne ma prekvapila OĽGA BELEŠOVÁ, ktorá svoj part zvládla dôstojne. Ako, nevadí mi experimentovanie s novými hlasmi, ale takto sprzniť kultovú sériu, to sa tak ľahko nevidí, vlastne nepočuje. Chvalabohu, že mám NOVU. (2.4.2008) TECHNICKÁ POZNÁMKA: Televízia CBS rozhodla, že 7. séria, napriek dobrým ratingom, bude posledná. Sériu totiž vyrábalo konkurenčné štúdio WARNER BROS. a CBS kvôli kríze chce podporiť iba projekty "materského" štúdia PARAMOUNT. Púť BEZ STOPY na CBS sa teda uzavrela po 160-tich odvysielaných epizódach. Podľa mňa si svoju kvalitu udržalo až do konca a ihneď sa stalo klasikou. (10.6.2009) ()

Galerie (550)

Zajímavosti (9)

  • Budova, kterou je možné vidět v závěru epizody "Okamžik smrti", je využívána také jako policejní ředitelství v seriálu Odložené případy (od r. 2003). (Fevas)
  • Některé epizody jsou založeny na opravdových zmizeních vyšetřovaných FBI. (ČSFD)

Reklama

Reklama