Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

nonick1 odpad!

všechny recenze uživatele

Když se TV obrazovka rozzářila, film už běžel a zdálo se, že zrovna dávají reklamu na ZONKY, kde lidé půjčují lidem, a kde stárnoucí seladon cpe bankovky za tanga poloobnaženým děvám, dokud mu je (i s bankovkami :-) neodvede ATV (Alfa Terminátor Vémola) s tou svou mantrou „Lvi žerou první!!!“ (nebýt toho, že skončil v bezvědomí po výprasku v aréně MMF, mohl to být i dobrý slogan). Po chvíli už bylo jasné, že o reklamní vody se nejedná a bylo třeba se potopit hlouběji. Podle scénáře, osob a obsazení to vypadalo na nepovedený pilotní díl jakési nové řady Česko – Slovenské Ordinace, obohacený o alternativní způsoby léčby pomocí pseudo zenbuddhistické meditace a krystalů, avšak ani tento předpoklad se nevyplnil, a tak nezbylo než se zhluboka nadechnout a klesnout až na samotné dno - tam, kde trapnost je lapena do sítě neumětelství, spolu s Kohákovou filmovou kapelou, která za celou dobu filmu nevyloudila jediný tón (!), aby po chvíli brouzdání v důvěrně známém terénu bahnitých stojatých vod, plných celé plejády z reklam okoukaných "herců", vystupujících kromě nekonečných televizních seriálů a estrádních šarád také v nepřeberném množství reklamních spotů od T-Mobile přes Mountfield po Fio banku, bylo jasné oč jde: o nový český film. Vlastně by místo výše uvedeného stačilo napsat jediné slovo: HRŮZA. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Po nepovedeném filmu Špindl by mě vůbec nenapadlo, že může vzniknout Špindl 2 a ........ono se stalo a bohužel je to ještě o něco slabší než ta jednička. Znovu zde chybí nějaký příběh nebo nosný motiv, takže sledujeme spíše seriálové střípky proložené sem tam nějakou písničkou, takřka celou. Ta hvězdička je za ty krásný Krkonoše, jako reklama na lyžování by to šlo, ale to je tak všechno. ()

Reklama

pafka 

všechny recenze uživatele

Dej ordinace z ruzovky a soudkyne barbary vc. modryho kodu tvurci zasadili do Spindlu, kde jedine pozitivum je par peknych zaberu z lyzovacky a zabery z hospody, kde se pije nas oblibeny Krakonos. Jinak komedie typu - narveme tam co nejvic znamych tvari a kasatrhak bude hned na svete, jsem myslel, ze uz davno nefunguje. A stale si neda nekdo rict, ze tak se uspesny film resp. komedie nedela. Pulce veci nelze verit a druha pulka dokaze byt neskutecne blba a tak povrchyni, jak to jen jde (uraz na snowboardu). Zachranuje to par docela slusnych vtipu a humornych scenek, ktere se vcelku povedly. Ale kdybych mel vyplaznout 180 za sedadlo a divat se na tenhle plebs, to by me vazne stvalo. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Keď som dal prvému dielu dve hviezdy, tak tu jednoznačne musím jednu ubrať, už len preto, že postavy boli menej sympatické, dejovo to bolo peklo a dialógy ani nehovoriac. Celkovo význam tohto snímku je ďaleko za hranicami normálneho zmýšľania a aj keď sa tvorcovia snažili vytvoriť možno nejakú pohodovú komédiu, tak náramne prestrelili. Jednu hviezdu dávam za krásne prostredie Šumavy, inak ale zbytočná záležitosť. 25 % ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

já v tomhle případě půjdu trochu proti proudu.Po prvním strašidelném díle jsem očekával velký špatný a ani jsem nečekal že to budu schopný dokoukat,ale opak je pravdou.Jasně,ani druhý Špindl není dobrý film,ale ani zdaleka mi nevadil tolik jako jednička.I přes místy toporné dialogy a navzdory tomu,že často působí jako slepenec náhodných scén a záběrů totiž tu a tam vykoukne dobrý a povedený vtip a nakonec těch 109 minut uteklo rychleji než sem čekal.Samozřejmě i nadále nevěřím tomu,že největším lamačem dívčích srdcí a dobyvatelem dámských kalhotek by měl být někdo jako Kohák (popřípadě Roman Skamene),ale co už...40% ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo především ve Špindlerově Mlýně a od dubna 2019 taktéž v Praze. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • „Natáčení mi přineslo spoustu velmi milých nových setkání, a to nejen s režisérem Balašem, který je opravdu výjimečná osobnost, a se kterým si přeji spolupracovat i někdy v budoucnu. Jinak mi z natáčení kromě krásy hor utkvělo neuvěřitelné nasazení, tempo a profesionální přístup všech lidí ve štábu,“ uvedla herečka Kateřina Kaira Hrachovcová. (SONY_)

Reklama

Reklama