Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Balaš hrozně chtěl natočit silný film! A u chtění zůstalo. Oceňuji jak zachytil neschopnost komunikovat mezi partnery (Fiala a Hromdohrachovcová), ale líbivé záběry zasněžených hor mnoho nezachrání. Ostatní příběhy stojí za houby a originalita neexistuje (Trivago a Blažek, Ctirad Nádeníček a Sedláčková). Kohák a Pavlásek hluboko ve svých krabičkách, a jedině snad Skamene trochu vybočoval. Ženská skupina byla děsně otravná a jindy spolehlivou Čtvrtníčkovou nemuseli nechat tolik přehrávat. ()

SONY_ odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný pokračování a naprosto zbytečně vyhozený prachy. V prvním díle toho humoru bylo taky na hraně trapnosti, ale tady zazněly tak maximálně dvě dobré hlášky od iPhonistky Anny Čtvrtníčkové za celý film. Mimochodem pořád ji nemám rád. Raději se do Špindlu vydejte sami a na tohle nekoukejte. Hvězdička vlastně patří jen krásné zimní krajině. /10%/ ()

Reklama

Paxxx.cz

všechny recenze uživatele

V době vzniku tohoto filmu bylo tak nějak v módě mít ve snímku kupu cool megavtipných hlášek (viz ty od Marvelu), ale kdo je proboha vymýšlel zde? Mě to přijde jako by je dávaly dohromady dvě děti, které čmajzly flašku vína rodičům a poprvé v životě se napraly v parku."Vy spíše vypadáte jako chodící sbírka pohlavních nemocí" - to jako má být vtipné? Tomu bych se leda tak lehce pousmál někdy na počátku puberty. Hodnotit nebudu (reaguji jen na ukázky z telky). Na takový hnuj bych se nikdy nedíval - to už bych si možná radši pustil další odpadní film z české produkce Indián nebo bych si pustil hudbu Justina Biebra, ze které by mi asi tak po dvou písničkách vybouchla hlava. Českému filmu přeju, aby podobných nesmyslů vznikalo (pokud možno) už co nejméně... ()

notozjano 

všechny recenze uživatele

No, no, no. . . Zas taková hrůza to není. Série odpadů, které tady ten film čelí, je podle mně dost nekompromisní, až trochu přehnaná. Jedná se o český film a tak se opravdu nedá čekat výkony of Hollywood. Já se bavil a tím film splnil moje očekávání. První díl byl o malinko lepší, ale i tohle pokračování se dalo v pohodě usedět. :) ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nekonzistentní filmový slepenec tady nebyl roky, ale jako podprůměrná reklama na zimní dovolenou ve Špindlu jistě dostačující. Akorát časté návštěvníky nepotěší, že jsou zde vyobrazeni jako naprostí imbecilové a je docela ironie, že zrovna Pachamama Kaira Hrachovcová vrátila svou rolí ženskou emancipaci v Česku o dvacet let zpět. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo především ve Špindlerově Mlýně a od dubna 2019 taktéž v Praze. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Hlášku „Lvi žerou první“ používá Vémola často ve spojení s MMA. (Duoscop)

Reklama

Reklama