Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (98)

Zombi 

všechny recenze uživatele

Dost podobné Arnoldově Policajtovi ze školky, plusem je Bautista, který je sympaťák a umí si udělat legraci sám ze sebe, dále malá holka vyděračka a rozumné tempo. Romantická linka příliš netlačí na pilu a občasná akce jakž takž ujde. Vyloženě mi vadil dabing Kena Jeonga, absolutně nevhodný hlas a Bautistova parťačka byla taky zbytečně přes čáru. Celkem jsem se bavil. Slušné 3 hvězdy. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Kdyby si odpustili ten křečový woke (bylo tam zase rovnoměrně všechno) bavilo by mě to možná i víc. Vlastně díky tomu ani nevím, jestli to vykrádání (pardon inspirace) balkonovou scénou ze Spy Game, mě potěšilo nebo jen utvrdilo v tom, že celý film se hlavně soustředil na odškrtnutá okénka diverzity a scénář lepil autista. ()

Reklama

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Zprvu se to zdá jako ne-vážně-beroucí oddychovka ve stylu parodie na špionážní a akční filmy. Hlavní postavy jsou celkem dobře napsané a vtipné, hlavně malá Sophie je úžasná. Ale jakmile se do toho zase začnou vrtat nějaké romantické pletky, tak to jde do kytek. Postavy JJ a matky Sophie nemají žádnou chemii a ani motivaci pro to si spolu začít. Je to příliš nucené a nijak propracované, bohatě by stačilo, kdyby se stali přáteli a pro Sophie by byl něco jako vtipný strejda, než otčím. Tohle je krásná ukázka toho, že si Hollywood prostě nemůže pomoct a "romantiku" nacpe do jakékoli kraviny, i když tam vůbec nesedí. P.S. - Sophie se v jednu chvíli chová jako psychopatka, která nemá strach z cizích lidí, nedělá jí problém lhát, a na druhou stranu je to velmi zranitelné dítě, které nemá kamarády. Takhle se badass postavy nepíšou, i když je to jenom dítě. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to trochu lepší než jsem čekal a ne zcela dobré. Je to velmi předvídatelné. Humor mě občas vyloudil úsměv na tváři, nebo dokonce rozesmál. Obyčejné jsou zápletky a díry ve scénáři. Dobré herecké výkony to už mezi mimořádné filmy neposunou. Příběh moc nefunguje jako drama. Přesto že je film okouzlující pro mladou generaci , je rychle zapomenutelný. Jediným jeho účelem je zábavně zabít 100 minut. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Bylo mi jasné, že to není nejchytřejší film hned vprvní scéně. Na obrazovce se objeví nápis "Černobyl, Ukrajina" a hned na to jedna postava řekne "Vítejte v Rusku". Byl to tedy hloupý, nelogický film, ale jako odpočinový nedělní film s rodinou dobrý. (Až na těch pár sprostých slov. To si pro ta děcka mohli odpustit.) 3* ()

Galerie (41)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama