Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 003)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Díky TV Nova jeden z "pilířů" podvečerní zábavy v českých domácnostech. Prostě další béčkový seriál z atraktivního prostředí - který kluk by nechtěl být karate šerif a ještě k tomu Ranger, že? Ale ozvučení, obzvlášť v posledních sériích je skvělé, a nová krev (to jako Gage a Sydney) jsou taky fajn, tak koneckonců proč ne. Jsou u nás k vidění ještě mnohem, mnohem horší věci. Vezměte si třeba Rosalindu, Manuelu, Carmencitu, Sergejevnu nebo jakékoliv jiné ženské jméno, pod kterým se dříve či později bude skrývat hlavní hrdinka nějaké telenovely. V porovnání s těmihle "skvosty" televizní "zábavy" je Walker uměleckým dílem. PS: za vrchol seriálu osobně považuju díly s Prezidentem, kterého hraje coby záporák tradičně skvělý Michael Ironside. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je tenhle seriál to nejlepší v čem se Chuck Norris objevil. Epizody mají zajímavé případy, spousty bitek, kde se Norris opravdu dost předvádí, skvělou hudbu, dobré herce. Co víc si přát. Jediné co mi trochu vadilo a moc nesedlo je indiánské pojetí v některých epizodách. Ale nevadí, pro mě vynikající seriál. 93% = ***** ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten, kdo tento seriál kritizuje pro nereálnost jeho dílů, je blázen!!! Vše je točeno s nadsázkou, poukazuje se na současné problémy, které vládnou nejen v USA, ale i všude jinde ve světě (např.: šikana, neonacisté, drogy ve školství, zneužívání dětí, rasismus, lidská chudoba atd.) ... Celý seriál je jakýmsi obrazem skutečného života Chucka Norrise: a) sám Ch. Norris je stejně jako Cordell Walker poloviční indián; b) jeho bratr zahynul ve Vietnamu během války, Cordell Walker se v některých dílech vrací ve vzpomínkách právě do "zeleného pekla"; c) pracuje na projektu KICK DRUGS OUT OF AMERICA; d) osobní názory a postoje Chucka na víru a soudobé problémy; e) v dětsví měl Norris v oblibě weterny, kde zpravidla vítězilo dobro nad zlem, proto je tomu tak i zde a v mnohých epizodách záměrně posazuje děj do prostředí divokého západu .... Seriál má být odlehčením (proto ty nereálné díly o zvláštní DNA nebo rvačky při zatýkání), o čemž svědčí i humor v každém díle (je různorodý x Komisař Rex - jiný humor než houska se salámem není!). Touto jednoduchou formou se pak pokouší ovlivnit mládež, ukázat jim správnou cestu a naučit je rozeznávat dobro od zla, ke kterému je mnohdy velmi snadné sklouznout. Snaží se poukázat na upadající víru a ochotu pomáhat druhým, narůst kriminality mladistvých a nasměrovat děti s nízkou sebedůvěrou ve víru a pevné přesvědčení o sobě samém. Dopis Chucka Norrise fanouškům Walkera. P.S. Porovnejte 1. a poslední řadu seriálu. Jaký je závěr? (pro pochopení není špatné si o jeho životě něco přečíst) ()

Shit odpad!

všechny recenze uživatele

Nejubožejší seriál v dějinách seriálů. Starej ubožák Norris na to fakt už nemá, měl by si jít radši zavčit na total gymu, to je taková sračka, že to snad ani neni možný. ježiš jak já to nesnášim a jak já nesnášim Norrise, kdy už ho tam konečně vykuchaj a zahrabou 100m pod zem, aby už neotravoval, klidně ať místo toho šoupnou telenovely, tohle se prostě nedá... ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: V průměrném obývacím pokoji je 1242 věcí, pomocí nichž by Vás Chuck Norris dokázal zabít? Včetně samotného pokoje * Chuck Norris nespí, jen čeká * Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris * Hlavní příčiny smrti v USA jsou: 1.Onemocnění srdce, 2.Chuck Norris, 3.Rakovina * Okolní vesmír existuje, protože se bojí být na stejné planetě jako Chuck Norris * Chuck Norris nečte knihy, jen je pořádně zmáčkne a dostane informace, co potřebuje * Chuck Norris je tak rychlý, že může oběhnout Zemi a udeřit se do zad * Chuck Norris nenosí hodinky, on prostě určí kolik je hodin * Většina lidí má 23 párů chromozómů? Chuck jich má 72 a všechny jsou smrtelné * Chuck Norris zná poslední číslo čísla Pí * Někteří lidé mají jednu mozkovou hemisféru větší než druhou? Chuck Norris má větší obě * Chuck Norris vynalezl celé spektrum barev kromě růžové? Tu vynalezl Tom Cruise * Chuck Norris umí roztáhnout diamant a proměnit ho tak v uhlí * Žádné globální oteplování neexistuje, to jen Chuck Norris přiblížil Slunce, když mu bylo chladno * Za každým úspěšným mužem je žena, za každým mrtvým mužem je Chuck Norris * Když bůh řekl ?budiž světlo?, Chuck Norris čekal až poprosí? * Chuck Norris jednou kopl koně do brady. Jeho potomci jsou dnes známí jako žirafy * Ozzy Osbourne ukusuje hlavy netopýrům, Chuck Norris to dělá tygrům usurijským * Chuck Norris umí dělat bubliny z hovězích steaků * Když se říká ?nikdo není dokonalý? Chuck Norris to považuje za osobní urážkuChuck Norris * Chuck Norris napočítal do nekonečna. Dvakrát * Chuck Norris zemřel před 10 lety ale Smrtka neměla odvahu mu to říct * Chuck Norris umí dělit nulou * Chuck Norris musí třídit prádlo na tři hromady - bílé, barevné a krvavé * Kdyz jde Bubák spát, každou noc se podívá pod postel jestli tam není Chuck Norris * Chuck Norris je častým dárcem krve pro Červený Kříž. Jen ne svojí vlastní * Chuck Norris hrál ruskou ruletu s plně nabitou zbraní a vyhrál * Když Chuck Norris spadne do vody, nebude mokrý, ale voda bude Chuck Norris * Teorie evoluce neexistuje, existuje pouze seznam živočišných druhů, které nechal Chuck Norris přežít * Pokud má Chuck Norris zpoždění, čas by měl radši sakra zpomalit * Chuck Norris dokáže pálit mravence lupou. V noci * Chuck Norris je první človek, který porazil betonovou zeď v tenise. * Slzy Chucka Norrise léčí rakovinu. Škoda, že nikdy neplakal. * Na poslední stránce Guinnessovy knihy světových rekordů je malým písmem uvedeno že všechny rekordy drží Chuck Norris, zde uvedení lidé jsou ti co jsou mu nejblíž * Nekteří lidé nosí pyjamo se Supermanem. Superman nosí pyjamo s Chuckem Norrisem * ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Galerie (56)

Zajímavosti (56)

  • C.D. Parker je jediná postava, ktorá Walkera oslovuje krstným menom. (rador)
  • V seriáli si zahralo množstvo známych tvári, napr. Giovanni Ribisi, Tobey Maguire, Burt Young, Mila Kunis, Danny Trejo, Tobin Bell, Gary Busey, James Remar, Lane Smith, Frank Stallone, David Keith, Sammo Hung, Cary-Hiroyuki Tagawa, Mako, Tzi Ma, Hulk Hogan, Francis Capra, Josh Holloway, či Sting. (m.a.t.o.)
  • Guthrie (Patrick Kilpatrick) má v letadle malý bubínkový revolver, avšak při přestřelce v obchodním středisku střílí ze samonabíjecí pistole. (tzv)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama