Reklama

Reklama

Věřte nevěřte

(seriál)
  • USA Beyond Belief: Fact or Fiction
Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Horor / Sci-Fi
USA, (1997–2023), 54 h 15 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Jonathan Frakes (průvodce), James Brolin (průvodce), Johnny Whitaker, Don LaFontaine, Joel Gretsch, Jewel Staite, Hector Elias, Emily Holmes, Frances Bay (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(58)

Vyzkoušejte si svůj úsudek! Uhádnete, které z pěti nabízených příběhů napsal scenárista a které přinesl sám život? Zahrajte si s námi neobyčejnou hru s tajuplnými příběhy... (oficiální text distributora)

Recenze (588)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některé příběhy jsou zajímavé a pokud Vám nedají spát, buďte si jisti, že přesně to tvůrci chtěli!!! Možná je něco mezi nebem a zemí, ale všimněte si, že ty nejneuvěřitelnější příběhy bývají pravdivé....Je to práce scénáristů? - ptá se průvodce pořadem.. Určitě je!! - Vždy totiž ten tajemný "moderátor" odpoví: " něco podobného se stalo tehdy a tehdy, tam a tam " == příběhy jsou napsány tak, aby zapůsobily, vedle pravdy možná jen stály... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi zajímavý seriál?..no spíše pořad...Vcelku originálně se zabývá příběhy, které se vymykají od normálu a snaží se je začlenit spolu s vymyšlenými a Vy poté musíte rozeznat co je pravda a co lež. Sice jsou některé příběhy opravdu dementní, ale u některých Vám zamrazí tak jako mě tenkrát...dneska se na to kouknu málo kdy...nejspíš to bude tím, že ty příběhy většinou už znám a stále se to opakuje. Pořad uvádí sympatický Jonathan Frakes, který svými 4dimenzionálními vtípky mě nikdy nenechá na pochybách o originálnosti tohoto seriálu. (73 %) ()

Reklama

Cimr 

všechny recenze uživatele

,,A za chvíli nás čeká vraždííícííí konev!!!" Je pravda, že občas to bylo přehnané; takové ty příběhy, jak někdo přijde někoho ze záhrobí varovat, už mi časem taky lezly na nervy a tenhle seriál je ukázkový příklad toho, když někdo neví, kdy má přestat. Ale už kvůli několika dílům, které mi v dětství nedaly spát a které jsme pak ve škole řešili pořád dokola a dokola nemůžu jít s hodnocením níž. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

PArádní seriál kterej mi jako malému nahnal nejednou strach, je sice pravda že některé povídky jsou slabší, ale máme jich tu rovnou 5 takže většinou převyšuje kvalita. Dost často jsem se bál i lekl. A i dnes mi občas běhá mráz po zádech. Uvaděči jsou přesvědčivý a Frakes je parádní ve všech směrech. Sem tam role nějakého známějšího herce potěší(scrimm). Jen do dnes nevěřím polovině věcí co se udajně odehrála. Ale každopádně parádní a můj oblíbený seriál. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Možná právě kvůli tomuto pořadu, na který jsem od malička koukal, teď nejsem schopen horory zařadit mezi své oblíbené žánry. V někom hororového ducha probudil, ve mně ho úplně zabil :D. Nicméně vysokou kvalitu uznávám, žral jsem to jako blázen, bál se chodit sám do pokoje a s chutí hádal co je pravda a co fikce. Btw.: Změnil bych označení seriál na pořad. Tam bych měl pro něj ve svém žebříčku určitě místo. 90% ()

Galerie (110)

Zajímavosti (16)

  • V příběhu s názvem „Wheezer“ se jedná o psovi, kterého srazí auto. Po této události můžeme zaslechnout veterináře, který říká: „Je mi líto, nemohl jsem nic udělat.“ Z čehož lze usoudit, že Wheezer je mrtvý. Avšak během vyřčení veterinářovy věty si lze všimnout, že údajně mrtvý pes dýchá. (Worry77)
  • Ve většině epizod s Jonathanem Frakesem byl jeho pozdrav na konci epizody v českém dabingu překládán z anglického „I'm Jonathan Frakes,“ (česky doslovně „Já jsem Jonathan Frakes“) jako „Příště na shledanou.“ Až v posledních epizodách 4. řady, kdy se již nepočítalo s pokračováním, byl český dabing přeložen jako „Zdraví Jonathan Frakes,“ který byl tedy k původnímu znění mnohem blíže. (David7)

Reklama

Reklama