Reklama

Reklama

Věřte nevěřte

(seriál)
  • USA Beyond Belief: Fact or Fiction
Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Horor / Sci-Fi
USA, (1997–2023), 54 h 15 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Jonathan Frakes (průvodce), James Brolin (průvodce), Johnny Whitaker, Don LaFontaine, Joel Gretsch, Jewel Staite, Hector Elias, Emily Holmes, Frances Bay (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(58)

Vyzkoušejte si svůj úsudek! Uhádnete, které z pěti nabízených příběhů napsal scenárista a které přinesl sám život? Zahrajte si s námi neobyčejnou hru s tajuplnými příběhy... (oficiální text distributora)

Recenze (590)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Mám sem tam horory ráda, jako mladší jsem prakticky nesledovala nic jiného, ale nikdy jsem se jich vyloženě nebála, ani mi nijak zvlášť nenaháněly hrůzu (to už muselo být). Ale když občas koukám na tento seriál, už jen úvodní znělka a pochmurný studium společně s Jonathanem Frakesem mi docela hrůzu nahání. Asi to bude tím, že jsem na něj hodně koukala jako malá a to jsem se u toho místama fakt klepala. Hlavně teda při některých epizodách, které mám do dnes zaryté v paměti. Nejspíš mi ten pocit nějak zůstal, no. Každopádně tato série mini záhadných příběhů je fajnový mysteriózní kousek na zahnání nudy. V každém díle budete mít možnost vidět pět rozdílných příběhů a na konci se dozvíte, které z nich se opravdu staly a které z nich jsou jen pouhý žvást. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

NEJLEPŠÍ, NEJÚŽASNĚJŠÍ a moje každotýdenní droga!!!! Na tomto seriálu jsem vyrůstal a nevynechal jsem jediný díl. Ať už to, co tam bylo sehráno a natočeno byla pravda nebo ne, tenhle pořad měl nápad, měl napětí, mrazivou atmosféru a perfektní moderátory. Jonathan Frakes úplně supeeer. Jeden z nejlepších seriálů pro mě osobně, ale především seriál, který ve mě probudil hororového ducha. Bez něj bych se možná nikdy na horory nedal, proto díky za něj!!! 10/10 ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Seriál dětství a samozřejmě i teď výborný. Super Jonathan který svým vystupováním dokáže zpříjemnit celý seriál, bez pochyby super temné úvody seriálu a hlavně zajímavé díly pokaždé jsem jako většina hádal zda by to mohla být pravda nebo, někdy jsem byl šokován někdy zklamán neomrzí a škoda že toho není více. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Možná právě kvůli tomuto pořadu, na který jsem od malička koukal, teď nejsem schopen horory zařadit mezi své oblíbené žánry. V někom hororového ducha probudil, ve mně ho úplně zabil :D. Nicméně vysokou kvalitu uznávám, žral jsem to jako blázen, bál se chodit sám do pokoje a s chutí hádal co je pravda a co fikce. Btw.: Změnil bych označení seriál na pořad. Tam bych měl pro něj ve svém žebříčku určitě místo. 90% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Některé epizody dokáží velmi slušně odrovnat. Nedoporučoval bych to lidem náchylným na horory. Nikdy jsem moc nevěřil pravdivosti příběhů, ale i tak je to dobře podáno a natočeno. Postupem času se z jednotlivých dílů stala pouze ohraná písnička (někdo kdo už je mrtvý byl viděn nebo udělal něco šokujícího, ale je to tak skutečně?). Zajímavost se tomu určitě nedá upřít. Co je už velmi diskutabilní je "fair-play" tohoto seriálu. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (16)

  • Ani jedna z epizod neobsahuje všech 5 příběhů pravdivých, ale ani všech 5 příběhů nepravdivých. (David7)

Reklama

Reklama