Reklama

Reklama

Mařenka a Jeníček v lese hrůzy

  • USA Gretel & Hansel
Trailer 2

VOD (1)

Kdesi daleko v zemi pohádek vede mladá dívka svého malého bratra do temného lesa. Zoufale shání jídlo i dřevo. Narazí ovšem na děsivé ztělesnění zla. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (187)

Wade 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení, protože takovou atmosférickou pecku s nádherným vizuálem jsem opravdu nečekal. Hltal jsem každou minutu filmu a prostě se kochal. Dám s klidem plnou palbu 5* a je opravdu škoda ratingu PG-13, protože bych chtěl vidět jak by film vypadal bez něho. 90% --- 9/10 IMDb Druhé zhlédnutí bylo ještě lepší puštěno po půlnoci v úplné tmě a se zvukem ve sluchátkách. Doporučuji :-) ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Celkem slušně natočená Hororová pohádka o Jeníčkovi a Mařence, čekal jsem to o dost horší. Místy to ale dost nudilo, takže to nebude bavit ani starší děti. Líbila se mi hudba, ta byla fakt výborná. Oz Perkins má na kontě Horor February, který byl rozhodně lepší. Na první zhlédnutí je Gretel & Hansel fájn, napodruhé bych u toho už asi usnul. ()

Reklama

Remedy 

všechny recenze uživatele

Velmi atmosférická podívaná s evidentně slabšími production values, která navzdory omezeným možnostem dokáže prostředkovat sugestivní zážitek v sympatickém komorním thrilleru s hororovými prvky. Takový ten typicky „malý film“, co dokáže zužitkovat nesporný tvůrčí talent s obehraným (byť stále atraktivním) námětem a zároveň přinést alespoň nějakou originalitu svým pojetím. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Vizuálně neuvěřitelně vypiplaný film, v podstatě každý záběr se mi strašně líbil a celkově jsem z toho byl prostě nadšený - nejvíc asi z obydlí čarodějnice a celkové delikátní atmosféry. Dětský představitel Hansela se sice moc nepředvedl, ale ta holka je coby Gretel fajn a samotná čarodějnice je absolutně bezchybná, běhal mi z ní mráz po zádech. Jinak mi to ale moc strašidelné nepřišlo a mnohem víc jsem se třeba bál u tematicky podobné Čarodějnice. Každopádně za mě je myšlenka točit horory podle pohádek strašně super a příště bych si v tomto duchu dal třeba takovou pohádku o Smolíčkovi, která je za mě ideální adept pro horor. ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Osobne som v legendárnej rozprávke o Jankovi a Marienke vždycky videl potenciál v dobré hororové prevedenie. Paradoxne sa však ešte žiadnemu režisérovi nepodarilo túto rozprávku previesť do hororového žánru, čo je smutné. Ani tento film sa od toho nijak nelíši. Miesto desivej atmosféry som dostal len pomalú nudu, s množstvom až absurdne trápnych scén, hrozných hereckých výkonov a deja bez akejkoľvek pointy. Ani sľubovaná vizuálna stránka nebola bohvieako dobrá. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama