Reklama

Reklama

Crown Vic

  • USA Crown Vic
Trailer 1

Zkušený policista a jeho ambiciózní kolega, nováček v zácviku, vyjíždí na noční hlídku. Ještě netuší, že si následujících pár hodin do rozbřesku budou pamatovat až do konce svého života. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (96)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Zajímavé policejní drama jedné noční hlídky instruktora a nováčka v zácviku. Je fukct, že američtí cajti jsou na takové fičáky evidentně zvyklí, ale přesto jim nezávidím hlavně postoj lidí ze všech stran spektra, kteří jsou vůči nim dost nepřátelští. A to jim musí dost brnkat na nervy, k tomu zelenáč ještěidealista a další kolegové na perníku spolu se steroidy, no vražedná kombinace. Děkuji pěkně, ale tuhle práci bych dělat nechtěla v jakékoliv zemi a to jsem jako malá chtěla být vyšetřovatelka vražd. Ještě, že se ty dětské sny málokdy vyplní, protože jinak bych si asi vystřelila mozek. Někdy je dobré se zamyslet nad druhou stranou a jenom nenadávat, že nás akorát buzerujou. Jo prostě silný zážitek. Za mě 90% ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

...do prdele to v akej riti žijú tí ľudia...samé drogy,prostitutky,pasáci,feťaci,policajti na steroidoch a váliu....to čo je za svet ? kde je normálny človek...?.....k filmu:herrecké výkony dobré,presvedčivé...obsah:také filmové spracovanie nejakej policajnej hliadky,kde za jednu noc absolvujú toľko prípadov ako za možno 5 rokov v normálnom svete....zaujalo,ale stačí raz vidieť....dejovo nikde,len kopec útržkov čo idú akože po nejakej - veľmi krivoľakej-dejovej linke.....nič extra-čakal som nejaký -dla obsahu- veľký zvrat -zážitok a namiesto toho kopec drobných príhod..... ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ostřílený veterán a nováček patrolují v nočním LA. Takhle jednoduché to je a bohatě to stačí. Svoje místo tu mají výborně napsané dialogy, dojde na střílení i konflikty s jinými policisty, sem tam se člověk dokonce zasměje a fajn jsou věci osobního rázu, které oba policisté řeší. Očekávané finále sice mohlo být drásavější, ale celkový dojem mi nezkazilo. Jane sice nepatří k mým oblíbencům, ale tady mu to sedlo jak máloco. Slušná práce. 80% ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Na začátku dva týpci vyloupí banku, dostanou se do přestřelky s policií a ujedou. Jestli někdo čeká, jako jsem čekal já, že tohle bude hlavní zápletka filmu, tak je na omylu. Film totiž nemá žádnej děj, prostě po tom začátku dva poldové nasednou do auta a odjížděj na noční šichtu, povídaj si v autě, občas dostanou echo od centrály a někoho seberou. A zase nasednou a jedou dál...Korunu tomu nasazuje manželka policajta zelenáče, kterej je první den ve službě. Má totiž dva týdny před porodem, ale místo toho, aby přes noc odpočívala a spala, tak volá každou hodinu svému milému a chce slyšet, jak moc ji miluje. Prostě vítejte v Americe a nedivte se, že se roděj dementní děti. V závěru se přece jen dočkáme konfrontace mezi lupiči a hlavními hrdiny, kdy je za dvě minuty všechno vyřešeno a film bez ladu a skladu tím končí. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

A ja ze si pozriem Patrolu 2012 akurat s Tomasom Jnae -om. Aono vcelku jo, i ked Jane /Deep Blue Sea 1999/ nie je Gylenhaal, ze jo a nevie hrat. Herec je to ale masivny a nakecal toho hodne. Obycajne dialogy vo filmoch naprosto prevladaju, to dodrzuje aj tento film, David Krumholtz je len do poctu pri Jane -ovi : 75 % ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Napriek tomu, že sa celý dej filmu odohráva v kalifornskom Los Angeles, tak jeho natáčanie prebiehalo v meste Buffalo. (MikaelSVK)
  • Ústřední dvojice se do vysílačky ohlašuje volacím znakem 20-L-14. Písmeno L však používají pouze vozidla s jedním policistou, vozidla se dvěma policisty používají písmeno A. Správně by tedy mělo být 20-A-14. (Hal_Moore)
  • Při pohledu zepředu je vidět, že má hlídkový vůz celou světelnou rampu osazenou pouze červenými zábleskovými majáky. Při pohledu zevnitř ven jsou však před vozem vidět na zdech a lidech červené a modré záblesky. (Churchill1)

Reklama

Reklama