Reklama

Reklama

Bývalý zločinec Michael Payton (James McCaffrey) je známy ako vynikajúci vodič. Preto Paytonovi vymažú pamäť, dajú mu nové meno - Joe Astor - a urobia z neho vodiča špičkovo vybaveného superauta. Takto sa Joe dostane na správnu stranu zákona a šoférovaním Zmije pracuje na vyriešení tých najťažších zločinov. Pomáha mu pri tom mechanik Julian Wilkes (Dorian Harewood), ktorý je pripútaný na invalidný vozík, pretože ho zrazilo auto. Zmija sa začína... (TV Markíza)

(více)

Recenze (6)

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

TV pilot k televiznímu seriálu, který žel nedostal další šanci. Sledoval jsem ho když jsem byl mladší a bavil mě ještě víc, než-li pilot u Knight Ridera. Žel seriál už tolik ne. Hodně mě mrzí, že nikdy nevznikl žádný remake. Úplně živě si to dokážu představit. Stačilo by jen poupravit trochu scénář do drsnější eRkový podoby a byl by z toho vynikající akční thriller. Jako hezkou vzpomínku, (kterou bych navíc stejně v těch mladších letech určitě dal) nechávám tedy 5*. ()

Mandalorian 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní díl seriálu, který ukazuje, jakým způsobem se díly budou odehrávat, aneb: Vše začíná. Pro mně lepší než Knight Rider. Tohle autíčku jsem si oblíbil víc. Sice je seriál dost stavěný na dnes už otřepaném enginu hodných a zlých, ale který seriál v té době takový nebyl. Viper alespoň pojal nový způsob a to se cení. ()

Reklama

Reklama