Reklama

Reklama

To, co se zprvu jednomu inženýrovi zdálo jako skvělý nápad, jak získat miliony dolarů, se zvrtlo do stavu, kdy musí prchat, aby si zachránil holý život, a snažit se přijít na to, proč ho vlastně pronásledují. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (446)

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +samozřejmě literární předloha, originalní myšlenka s předměty, hudba -efekty mohly být lepší , hudba ještě dynamičtější, hlavní hrdina přesvědčivější a příběh lépe zpracován/// Trošku rozporuplnej dojem. Film stavý na výborné myšlence náhledu do budoucnosti a s tím spojené dopady na hlavního hrdinu, potažmo na celí svět. Originální povídku jsem nečetl, ale po zhlédnutí tohoto filmu, mě velmi láká. Samotný film je zpracován tak na půl cesty. Děj se postupně rozjiždí, avšak zpočátku jsem tak trošku tápal o co vlastně de. Obsazení se dá přestát, přesto se nezbavím dojmu, že takový Matt Damon (a vlastně i kdokoliv další) by byl charismatičtější. Celkově tedy, ne že by byl film špatný, ale pětihvězdičkovej trhák to rozhodně není./// Celkem 66%/// ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad (ocenil jsem zejména obálku s 19 předměty a zpětné skládání vzpomínek), opravdu plno akce (např. perfektní honička na motorce) a moje oblíbená divoška Uma Thurman. Bohužel však mizerný překomplikovaný scénář plný nesmyslů tento sci-fi film hodně kazí. Takový slabší mix Bourna, Total Recallu a Minority reportu plný klišé. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=1BOOQdiGVCo ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

John Woo ma určite na svým kontě lepěí filmy, ale tenhle rozhodně taky neni špatnej. Ben Affleck se fakt hodně snaží a i když to neni zrovna nějakej velkej bitkař, tak mu ty akční scény vcelku jdou. Příběh neni nijek stupidní, spíš se mi zdál na docela dobrý úrovni, i když nedomyšleností je tady hodně, ale když se nad tim nebude přemýšlet, tak vám to ani nepřijde a celej film si užijete ()

k212 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že co do kvality zpracování (režie, kamera) se filmu nedá upřít nic. Ale děj příliš pokulhává. Prostě a jednoduše honění se (už po x-té) za významem předmětu, který odkazuje na cosi v budoucnosti / minulosti ... je jako kolovrátek. Nehledě na to, že tyto hříčky s časem jsou typickým atributem Dickovského světa a jeho filmových adaptaci, byly už zpracovány mnohem lépe. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Film s úchvatným dějem a myšlenkou. Samozřejmě nechybí klasický klaďas, který chce zachránit svět (Ben Affleck), holka, která ho miluje (Uma Thurman) a záporák, který pro prachy klidně svět zníčí (Aaron Eckhart). Pro mě je to nadprůměr, ale scény, v kterých počitačový expert Jennings předvadí výkony, za které by nemusel stydět ani Rambo, jsou už trošku moc. Ten konec se mi však hodně líbil. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (19)

  • Ve zdánlivě náhodné číselné sekvenci na začátku se objeví jména všech členů štábu a všech předmětů z obálky. (HellFire)

Reklama

Reklama