Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

nenápadný sitcom ,ktorý stojí za smiech .Doplním svoj komentár po 7.rade . Ani po 7.rade neustavajú v tomto seriály skvelé hlášky "anglického čierneho humoru" . Náramná zábava pre mňa určite. To ,že niekto nemá rád "Raymonda" to nie je chyba seriálu. Je dehonestujúce dávať taký skvost na "kanále" Nova a na poludnie. Obsadenie herecké je vynikajúce a musím ich mať všetkých rád nielen Raymonda... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Možno vyzerám ako blbec, ale to len preto, aby odo mňa tvoja mama nič nechcela.“ Priemerný sitkom, ktorý to myslí dobre, ale neponúka nič extra výnimočné, aby sme ho mohli pokladať za nadpriemerný. Zábavný hej, a to i vďaka výrazným postavám Raymondových rodičov a jeho gigantického brata policajta. Inak sú však jednotlivé epizódy plné klišé, tradičných sitkomových zvratov, nezaujímavých postáv, za každú cenu „vtipných“ dialógov... ()

Reklama

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Rádoby cool dialogy a monology, kde za každou větou, kterou někdo řekne, ať je sebedebilnější (extrémní přetvářka v extra suchý humor a kamenné tváře, aby koukající spotřební divák měl pocit, že se dívá na chytrý seriál a napumpoval tak své ego a stal se závislým - skutečně sranda), následuje smích po zvednuté ceduli aplaus. Ne, já tohle nedoporučuji, to je určitě lepší Dva a půl chlapa. I když v každém díle se najde lepší chvilka a nějaký ten povedený fór - jeden. Proto ty silné dvě hvězdy. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Raymond je výborný seriál. Sice ho nikdy nevydržím sledovat moc dlouho, protože mám po chvilce pocit že se zblázním z neschopnosti těch lidí, ale jinak jsou tam některé situace, které nemají chybu. Herci jsou výborní všichni do jednoho, a i většina scénářů je výborná. Pět hvězdiček si jistě zaslouží. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Místy geniální, ovšem nikdy jsem tento seriál neviděl v ang. a to dost zkresluje. Romana jsem ovšem viděl v pár pořadech v originále a smál jsem se jak blázen. Věřím tedy, že po shlédnutí pár dílů v původním znění min. jednu hvězdičku přidám. EDIT: Celé je to geniální a jen se potvrzuje jak dokáže imbecilní český dabing posrat fantastický seriál. Všech 9 sezon je úžasných. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (29)

  • Rayův seriálový bratr Robert (Brad Garrett) je strážníkem newyorské policie. Rayův skutečný bratr je taky strážníkem newyorské policie. (Tom Riddle)
  • Baronovic děti Ally, Michael a Geoffrey jsou ve skutečném životě sourozenci Madylin, Sawyer a Sullivan Sweetenovi. (Tom Riddle)
  • Chuck Heaton, otec Patricie Heaton (Debra), je sportovní novinář v důchodu. Ray je taky sportovní novinář. Chuckovo jméno je v seriálu zmíněno, když spolu s Rayem soutěží o novinářské ocenění. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama