Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer 1
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (141)

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľa ľudí frfle, ale mne sa to aj tak páčilo. Samozrejme, dejová linka je veľmi jednoduchá a priamočiara, všetko sa točí len okolo módy, reklamy a oblečenia. Čiže pre chlapa trochu mimo záujmu. Na druhú stranu ale bolo zaujímavé sledovať ako sa robí dobrá reklama a tiež bolo srandovné, ako každý deň mala Emily oblečené niečo nové a štýlové. Pritom ten jej šatník bol celkom malý. Alebo odnosila a vyhodila? Aj po herecekej stránke to bolo celkom fajn, potešila ma najmä postava toho francúza Luca. A tiež potešilo, že si Lily Colins trochu pristrihla obočie (alebo s ami to len zdalo?). Celkov príjemný dojem bol umocnený nádhernou atmosférou Paríža. Možno pôjdem aj do ďalšej série ak nejaká bude. Lepší priemer. 65/100 ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tešila som sa na guilty pleasure a nakoniec som to dopozerala vyložene len pre totálnu nenáročnosť sledovania, o pleasure sa veľmi hovoriť nedá. V podstate dej je Som usmievavá ale šéfka ma nemá rada - cvaknem na súkromný IG momentku súvisacu s klientom - fíha, náhodou som vďaka tomu úspešná marketérka - dala by som si fešáckeho suseda ale nemôžem, tak ešte že klienti sú poväčšinou tiež muži - Paríž je najúžasnejšie mesto na svete. ()

Reklama

nikoletkaa 

všechny recenze uživatele

Pozadí Paříže je už samo o sobě výhra. Když se k tomu přidá Lily Collins a spousta dalších krásných a sympatických lidí, vznikne příjemná romantická oddychovka - v délce deseti epizod na sezónu taková jednohubka na odpoledne. Těším se na pokračování! EDIT: Po dalších sezonách je okouzlení pryč. Děj je natahován až ztrácí tempo a nudí. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

20/40 Vcelku milý, zábavný a roztomilý moderní seriál, který je přesně takový, jaký byl Sex ve městě v 90. letech. Neskutečně trendy. Doba se ale změnila a místo sloupkařky v novinách je hybnou silou kreativní holčina na sociálních sítích. Primární žánr je ovšem komedie a na to někteří diváci poněkud zapomínají. Čili Emily in Paris není a ani nikdy neměla být semidokumentární sondou do života skutečné komunity cizinců  žijících v Paříži. Spíš je to takové Scaris: City of Frights pro dospělé. 3. série bude :) ()

Equilita 

všechny recenze uživatele

Emily v Paríži mi spríjemnila jeden dlhý, skoro 5 hodinový sobotný večer. Extrémne dobre mi padlo, že sa jedná o jednoduchý príbeh o živote, láske, priateľstve, kariére a trošku aj o móde, čo mi veľmi okrajovo pripomenulo starý dobrý Sex v meste. Nevedela som sa odtrhnúť od začiatku až do konca. Parádna oddychovka, plná sympatických neopozeraných hercov. ()

Galerie (587)

Zajímavosti (12)

  • O popularite seriálu svedčí aj to, že Mapy Google pridali značku pre lokalizovanie Emilynho (Collins) bytu v Paríži. (krasomama)

Reklama

Reklama