Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer 2
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (141)

Vančura 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do Lily Collins jsem se zamiloval před 5 lety ve filmu S láskou, Rosie, takže když jsem na jejím Instagramu už před časem zaregistroval, že se chystá tento seriál, hodně jsem se na něj těšil, protože jsem už předem věděl, že se mi bude líbit, což se taky v podstatě do puntíku potvrdilo. Lily Collins je prostě v roli Emily tak kouzelná (ty její outfity!), že si ji nejde nezamilovat (a člověk jí i skoro odpustí to její nekritické nadšení pro sociální sítě, které by mi za normálních okolností přišlo silně otravné - ostatně tu dějovou linku s nárůstem jejích followers bych si z toho seriálu nejradši odmyslel). Netvrdím, že by ten seriál byl bez chyb - osobně mi přece jenom přišel dost povrchní a šitý horkou jehlou, a ten Darren Star se tam nezapře, takže Sex ve městě je z toho bohužel cítit na sto honů a tomu srovnání se nejde ubránit - ale přesto jsem si ho hodně užil, protože ta Paříž je tam fakt nádherná, má to skvělý soundtrack a výtečné obsazení všech rolí, je to hodně vtipné, a poslední epizoda mě vyloženě nadchla, takže doufám, že u jedné série nezůstane. ()

Paulka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje guily pleasure jsou serialy pro holky a taky pouštění si těchto skvostů furt dokola. Proto jsem se těšila na tuto celkem slibně znějíci novinku. Škoda že byla hodně nemastná. Jak příběh, tak postavy, vtipy, a hodně na blití mi bylo z většiny Emily outfitů. Nedoporučím dál, a ani si nikdy nepustím znovu (leda jako špatný nápad po flašce roséčka) ()

Reklama

Xpensive 

všechny recenze uživatele

Připadá mi, že to psala 12letá holka. Hlavní hrdinka se chová jako ten nejnesnesitelnější americký teenager, přesto jí vždycky všechno vyjde, protože na všechny hází americký úsměv? Asi? Protrpěla jsem to, ale myslím, že mi u toho odešlo dost mozkových buněk. A ano, je to jako Sex ve městě, ale jen ty díly v Paříži. A ty se asi shodneme, že byly docela děsný. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Začalo to tak příjemně. Miloučká Lily Collins, hadříky, Paříž, vztahy. V první sérii musí Američanka Emily zaujmout velkou šéfku, pěkného souseda a zavařit sociální sítě. Jiskry lítají, hezky se na to kouká a hezky k tomu hrají francouzské písničky, dokud... se v druhé sérii nepřidávají většinou bezvýznamné a co si budem nudné záležitosti vedlejších postav jako třeba zpěvačky Mindy. Na to, že by hlasem mohla likvidovat myši, zabírají její tklivé songy povážlivě dost prostoru. Začíná se taky častěji snímat kuchařská alchymie, což je jistě fajné, ale nutí to přemýšlet, kdo na seriál přispěl :). Ve třetí sérii se už notně tlačí na pilu, takže se lidi dávají dohromady rychlostí blesku a ještě rychleji rozcházejí a nové firmy se zakládají, aby se o díl dál opět rozpadly. Už to nějak nedrží a taky nebaví. Ani Emily, která se zdála zprvu být prima holka. Od 4 hvězd ke 2, to je průměr za 3*. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tešila som sa na guilty pleasure a nakoniec som to dopozerala vyložene len pre totálnu nenáročnosť sledovania, o pleasure sa veľmi hovoriť nedá. V podstate dej je Som usmievavá ale šéfka ma nemá rada - cvaknem na súkromný IG momentku súvisacu s klientom - fíha, náhodou som vďaka tomu úspešná marketérka - dala by som si fešáckeho suseda ale nemôžem, tak ešte že klienti sú poväčšinou tiež muži - Paríž je najúžasnejšie mesto na svete. ()

Galerie (587)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie seriálu prebiehalo na viacerých miestach v Paríži. (dyfur)

Reklama

Reklama