Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco si užívali letního tábora, planetu napadli mimozemšťani. Teď musí skupinka čtyř dětí, které nemají nic společného, podstoupit nebezpečnou misi a zachránit svět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neřekl bych, že je McG tak špatný režisér. Technicky a digitálně to bylo v pohodě. Jenom mě fascinuje, že nikoho z filmu nenapadlo, že takhle se děti, podle mě, ve svých letech rozhodně nechovají. Každopádně popkulturní narážky byly super, určitě jsou největší devízou filmu. Chtěl bych ale znát někoho, kdo bude v popkultuře mít takovej přehled, jako ti rozmazlenci (kromě toho zrzouna) tady. Nemohl jsem je vystát. A myslím si, že v porovnání s například filmovým To nebo seriálovým Stranger Things je toto největší kámen úrazu samotného filmu. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Zápletka by ušla, ale je tam takovejch kravin...scénář je fakt směs rádoby humorně dramatických momentů které vás donutí obracet oči v sloup. Buďto to mělo být hravější, na způsob Astrid Lindgrenové, nebo pro změnu se to brát víc vážně. Takhle to není ani jedno. Postavy sice rozdělené pěkně jak se patří, rasa, pohlaví, ale žádná chemie, herecky taky nic moc. Jako dalo se to, ale mohlo to být lehce mnohem lepší. Úplně by stačilo kdyby postavy byly o pár let starší, prostě puberťáci. Dětem co vypadají na 10-11 se plno věcí těžko věřilo. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Spracovaním tuctová, obsadením detí do takmer Dňa nezávislosti nie až tak tak tuctová hračička. Triky decentné, nedalo sa čakať viac, ale práca McG-ho je poznať, rozdiel medzi béčkovým-céčkovým resp. TV režisérom a niekým, kto možno už nie je v prvej lige, ale býval, to je poznať. Celkom slušný síce zapadnuteľný, ale nie márny Netflix pokus. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak za mě chujovina vyloženě pro teenagery. Snímek jenž sleduje příběh čtyř děcek, který mají zachránit svět před šmejdem z vesmíru. Akce by se tu sice nějaká našla ale celkově mi to přijde málo vtipný a hlavně je to film plnej klišé. Taktéž lze tenhle kousek nazvat jako celovečerní reklamu pro firmu Adidas. Hnus. Jedna silnější hvězda. Víc ani ťuk. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Rodinný dobrodružný film o partě čtyř dětí, toho času na táboře  v přírodě, zachraňující svět před mimozemskou invazí.  Už na samém začátku ohromí doslova čítanková rasová rovnoprávnost. Tři chlapci a jedna dívka. Jeden chlapec je černovlasý, druhým blonďák nebo snad i zrzek, třetí je klasicky charakterem užvaněný černoch, no a dívka má zastoupení asijské, v tomto případě Čína. V prvních necelých dvaceti minutách se seznámíme s hlavními postavami a místem, kde se vše odehrává, a ihned se jde bez nadsázky a tvrdě na věc. Začne útok. A protože se jedná film rodinný, je potřeba se také podle toho na to dívat. Za povšimnutí stojí, že je použito mnoho scén ze známých filmů,ať už v rámci fantasy či sci-fi, které se dokonce i mírně parodují. Například scéna, kde se děti ukrývají před mimozemskou bytosti v kuchyni, je ze snímku 'Jurský park'. Další známá scéna, kde děti jedou na kolech  po silnici za doprovodu podmanivé hudby, je připomínka na snímek E.T. Mimozemšťan'. A dalo by se pokračovat dál, takže filmoví znalci si tu v tomto přijdou na své. Od režiséra McG vcelku překvapení. Drží se sice stále svého tvořivého zaměření, ale je vidět, že ani rodiny žánr mu není cizí. A s námětem se trefil do černého. Snímků o mimozemské invazi už bylo natočeno více než dost, avšak v podstatě žádný, kde by hrozbě čelili děti. Snímek má patřičný švih, výborné efekty a spoustu humoru. Je to něco jako dětský zábavný park se vzrušující dobrodružnou jízdou, kde si každý může najít to své. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama