Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (159)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Celkově žádná sláva, nicméně ve srovnání s např. loňskými komediemi jsou zde věci, které lze vyzdvihnout. Určitě snaživá režie a kamera, některé záběry jsou opravdu povedené, každopádně slušný začátek i důstojně hrající dvojice Hřebíčková - Zima (opravdu jim to sedlo), postupně ztratí tempo a film se začne prát s vlastním vývojem, scénář dost slabý a humor po chvíli laciný, vše "zachraňuje" pestré obsazení, dobře se na ně dívá a dokázali to uhrát, dokonce i Honza Dolanský byl pro mne snesitelný. Závěrečný Mumuland (Roma Cover) s novodobou hvězdou Zdeňkem Goldou, který vlastně ani nemusí hrát, jen je potřeba mu do úst vložit správné věty a on je svou přirozeností dostane do požadované, humorné roviny, dokonce i pobavil. [Kino Citadela] ()

djfun 

všechny recenze uživatele

Ultra buranská komedie, při které jsem se ale překvapivě na pár místech dost bavil. Obzvlášť povedené byly třeba scény z restaurace či na návštěvě při zjištění výhry. Na druhou stranu dialogy zde kolikrát šustí papírem a občas až demencí a o herectví se nedá moc mluvit, ale již jsem byl v posledních letech (nejen) naší kinematografie donucen si na tohle zvyknout a do jisté míry odpouštět. Škoda, že druhá půlka ztrácí vtip a tempo a pokouší se zbytečně o laciný, rádoby hlubší podtext, který je v takovéto "buraniádě" nepatřičný a sotva ho tam chce někdo hledat. A btw, konec nemohl být předvídatelnější. I přesto, že se z námětu dalo vytěžit mnohem víc, si ale myslím, že to úplná trága nebyla a za těch pár salv smíchu to pro jednou za zkouknutí stálo:) ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Česká vesnice plná přisprostlých buranů, kde se řeší prachy a kde je opět odporný závistivý farář ze zlé církve ... ne to není další Troškův film, ale scénář z pera Jaroslava Sauera, jehož filmy Špindly a Pepa mi k srdci opravdu nepřirostly a na které koukám s mírným despektem. Toto dílo s Hřebíčkovou a Zimou, kteří vyhráli 170 milionů sází přesně na ten buranský humor v tomto případě překročený do retardace ( hlavní hrdina se v novém Peugeotu s automatem ptá na třetí pedál a hledá sitič apod. ) Prvních padesát minut jsem to chtěl pětkrát vzdát, ale dokoukal jsem to. Fascinuje mne, že čím nevtipnější, bezdušší kravina, tím tam tvůrci nacpou dle vzoru Magnuska maximum známých i uznávaných tváří, aby si cíloví diváci mohli říct: " hele, toho znám " Možná se to líbí nějakým pohrobkům Troškova fanklubu, ale já při mé toleranci to hodnotím jako naprostou, hloupou ani trochu vtipnou věc. Jedna hvězda za Kotvalda a Mumuland. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Komedie o vidláckém chudákovi co k milionům přišel už tu jednou byla, všichni ji známe a všichni víme, že už jí nic nepřekoná. Tady jsou vidláci hned dva a nebýt mé slabosti pro Petru Hřebíčkovou, šel bych s hodnocením níž, pač v půlce jsem si opakoval "trapnýýýý, trapnýýý, moooc trapnýýý". Ale dobře přiznávám, že párkrát jsem se zasmál ale víckrát to vidět opravdu nemusím. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Podle synopse a výběru vesměs béčkových herců (možná krom Hřebíčkové) jsem čekal úplné dno, ale výsledek nakonec byl klasický průměr, který místy iritoval svou hloupostí, ale místy zase naopak pobavil. Klasická česká výplachovka druhého (kino)sledu (tím myšleno, že neudělá taková set-tisícová čísla jako Po čem muži touží), jako stvořená pro Netflix. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Herci ve filmu mnohdy improvizovali. „Nedržíme se úplně stoprocentně předlohy. Občas k ní něco dodáme, jak se to zrovna hodí,“ přiznal během natáčení Zdeněk Godla (Patrik). [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Herečka Eva Leinweberová má v úvodních titulcích uvedené jméno Ewa. V závěrečných titulcích už má jméno uvedené správně. (dopita)

Reklama

Reklama