Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (160)

Dogfish 

všechny recenze uživatele

Scénář těchto letních komedii je vždy stejný. Hodíte do hrnce pár osvědčených herců, kteří jsou momentálně populární (Hřebíčková, Langmajer nebo Vetchý), naivní scénář okořeněný rádoby vtipy a hlavně to krásné letní počasí. Je to prostě bída a pořádná komedie v nedohlednu. 1* za pár obíbených herců a druhou za hlášky Godly. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Štěstí je krásná vec a nielen keď to spieva Richard Műller. Pre mňa osobne toto je prekvapenie, od všetkých tých kameňákov a babovřeskov som už ani nedúfal, že vyjde dobrá česká komédia a ono to celkom vyšlo. Presne zobrazenie našich reálií, od kostola cez exekútorov až po závisť, vlezdoprdelníctvo. Za prachy si kúpiš každého, len to šťastie nie. Malo to ale svoje hluché miesta a celkovo zostupnú a nie vzostupnú tendenciu, ale stále sa to nejak dalo akceptovať aj so záverečným cigánskym mumulandom. ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Takový promarněný potenciál jsem dlouho neviděla. Námět celkem ok, ale to to zpracování - hrůza. Chtělo to jiné obsazení (vynechat rádoby herce typu Godla a spol., ), lepší zpracování děje (dost mi to připomínalo Babovřesky, Kameňáky a další skvosty) a hlavně více přemýšlet nad vtipnými situacemi (opět všechny vtipy ohrané, předvídatelné a také nevtipné). ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Silně podprůměrná komedie, která absolutně ničím nepřekvapí, nijak zvlášť ani nepobaví, zato zaujme v první řadě krásným českým prostředím a sympatickou ústřední dvojicí. Příběh je jednoduchý, tvůrci se ani nesnaží o nějaké hlubší emoce či poselství, sází především na výkony Petry Hřebíčkové a Karla Zimy, na kterých je celý film de facto postavený. Chemie mezi nimi sice funguje, nicméně jsem od nich očekával trochu lepší (chytřejší) přednes, ale to je patrně dáno laciným a přihlouplým scénářem. Nemohu říct, že bych se vyloženě nudil, ale pobavený jsem také zrovna dvakrát nebyl. Humoru je zde poskrovnu, žádné válení se po zemi opravdu nečekejte. Na jedno zkouknutí se to dá, ale příště už raději zvolím něco jiného. 3/10. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Jak blbci prisli k penezum... To je vdecne tema. Divim se, ze je celkem malo vyuzivane. Samozrejme to ma natolik velky potencial, ze divak ma okamzite pocit, ze namet nebyl dostatecne vyuzity. Ale tak, sranda to je. Nebudu rikat, ze ne. Film se nebere vazne, libil se mi herecky pristup a nadhled. Myslim, ze jedna z tech lepsich ceskych komedii posledni doby. I kdyz ta latka je bohuzel fakt nizko. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Natáčelo se v Líšné na Rokycansku. Poslední klapka padla 9. června. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Když hlavního hrdinu brácha vytáhne do baru, nechá oběma nalít pět panáků. Když si přiťuknou, mají pořad čtyři plné, ale hned poté sahají oba po třetím panáku a druhý je prázdný, přesto se ho nikdo nedotkl. (cmenda)

Reklama

Reklama