Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (159)

Aniki 

všechny recenze uživatele

Celé se to potácí někde na pomezí Kameňáku a Babovřesků a jistě jde o jasnou odpadní záležitost, nicméně se tu objevují celkem zajímavá herecká jména (halt covid - jinde se nenatáčelo, v divadlech nehrálo) a i to téma samotné je takové vděčné. Mimo jiné se mi moc líbila replika s dinosaury: „Žili u nás na vsi taky dinosauři?” „Tak určitě.” „I ty velký?” „Né, jenom ty malý, čumáčku, ty velký byli v Praze!” Takže za tuhle povedenou hlášku - hvězdička alespoň jedna. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Jak blbci prisli k penezum... To je vdecne tema. Divim se, ze je celkem malo vyuzivane. Samozrejme to ma natolik velky potencial, ze divak ma okamzite pocit, ze namet nebyl dostatecne vyuzity. Ale tak, sranda to je. Nebudu rikat, ze ne. Film se nebere vazne, libil se mi herecky pristup a nadhled. Myslim, ze jedna z tech lepsich ceskych komedii posledni doby. I kdyz ta latka je bohuzel fakt nizko. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Silně podprůměrná komedie, která absolutně ničím nepřekvapí, nijak zvlášť ani nepobaví, zato zaujme v první řadě krásným českým prostředím a sympatickou ústřední dvojicí. Příběh je jednoduchý, tvůrci se ani nesnaží o nějaké hlubší emoce či poselství, sází především na výkony Petry Hřebíčkové a Karla Zimy, na kterých je celý film de facto postavený. Chemie mezi nimi sice funguje, nicméně jsem od nich očekával trochu lepší (chytřejší) přednes, ale to je patrně dáno laciným a přihlouplým scénářem. Nemohu říct, že bych se vyloženě nudil, ale pobavený jsem také zrovna dvakrát nebyl. Humoru je zde poskrovnu, žádné válení se po zemi opravdu nečekejte. Na jedno zkouknutí se to dá, ale příště už raději zvolím něco jiného. 3/10. ()

Warlukyn 

všechny recenze uživatele

Střihli jsme si mezi Šarlatánem a Štěstím, měli jsme štěstí, že jsme si vybrali Štěstí. Po delší době pořádná česká komedie, můžeme jenom doporučit. A z toho hejtu a komentářů negativních níže, je mi na blití, hlavně z těch lidí, co se musej ukájet jenom nad Deadpoolem...viz. komentář Slepejsek, popíše jak je to vlastně super a dá 1* buzerant. Občas mi ty komentáře připomínaj lidi s IQ 10, viz. oveckaoa - " Navíc na to, že to byly vidláci z vesnice tak si těch peněz moc nevážily 40 procent. " Ty degene nevíš, že na vesnicích je menší finanční gramotnost? Proč nedokážou bejt lidi objektivní a hodnotěj jen kolikrát se chytali za břicho.... ()

Luswani 

všechny recenze uživatele

Vždycky si u takovýchto špatných filmů říkám, jak by asi vypadaly, kdyby se jich chopili talentovaní tvůrci. Přitom z takového námětu se dá vytěžit strašně moc. Zde ale vidíme vedení herců, které se režisérovi rozpadá pod rukama, špatný scénář, střih..... Ze začátku se objevilo pár nadějných vtípků, ale rychle se ukázalo, že to byly jen výjimky. Špatný film, který tentokrát nezachránila ani má oblíbená Petra Hřebíčková. 35% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

Reklama

Reklama