Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (157)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Uh... tak jestli tato ,,KOMEDIE'' prošla zdejším hodnocením jako ta z lepších posledních českých komedií, tak je opravdu stav nouze. Karla Zimu mám moc rád, je to správnej kolík, herecky je fajn a vážím si ho i jako člověka. Bohužel podle mne nemá kliku na ty správné role. Spíše různě přicmrndává v rolích vesnických svérázů a buranů, v rolích jako jsou dobrovolní hasiči atd... Tady tedy dostal hlavní roli, ale eh... Řezníčkovou mám taky rád, jednak je to pořád ještě kus pěkný ženský (když se moc nesměje) a v Přes prsty byla celkem sexy a vtipná. Tady ale někdo řekl těmhle dvěma, že se mají pitvořit, dělat grimasy a chovat se jako debilové. Snad to měla být vesnická satira o tom jak balíci přijdou k penězům, snad to dokonce mělo oslovit úplně všechny s filozofickým poselstvím, že peníze nejsou vše. Výsledek je tragický. Ačkoliv je ve filmu spousta herců, kterých si vážím, byla to prostě nevtipná hrůza. Pobavily snad jen ty potahy na kožené sedačky nového auta z té látky ze které Jana šila závěsy... V podstatě je to jako kdyby Troška točil Kurva hoši gutntag takovým tím jeho kameňákovým stylem. Ty naše česká filmová komedie...kampak jsi se nám ztratila? Je nám tu bez tebe smutno !!! Vrať se prosím! Dávám za jeden výherní tiket. * ()

Luswani 

všechny recenze uživatele

Vždycky si u takovýchto špatných filmů říkám, jak by asi vypadaly, kdyby se jich chopili talentovaní tvůrci. Přitom z takového námětu se dá vytěžit strašně moc. Zde ale vidíme vedení herců, které se režisérovi rozpadá pod rukama, špatný scénář, střih..... Ze začátku se objevilo pár nadějných vtípků, ale rychle se ukázalo, že to byly jen výjimky. Špatný film, který tentokrát nezachránila ani má oblíbená Petra Hřebíčková. 35% ()

Reklama

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím asi nyní budu za debila ale za mně víc než dobrý, rovnou píšu že dávám 65-70% , bavilo mně to, rozeslalo mně to a neusnul jsem! Povedené, milé obsazení. Humor docela jel, tempo tam bylo. Příběh byl jednoduchý a vše bylo vykreslené tak nereálně ovšem s tím že to byl podle mého záměr. Jedna z těch lepších českých komedií, která si na nic nehraje a cpe vam nereálný humor přímo do obličeje. ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Je to hrozně předvídatelný film, s lehkostí se dá předpovědět, co se kdy a jak stane a to není nikdy dobré. To je hlavně kvůli té spoustě cliché, které filmy typu "chudák dostane obrovskou sumu peněz" mají a tenhle jich má bohužel spoustu. Zápletka je tím pádem nudná a postavy nezajímavé. Film vypadá docela dobře a má celkem dobrou hudbu, ale víc pozitivního toho o něm říct skoro nejde. 4/10 ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Česká vesnice plná přisprostlých buranů, kde se řeší prachy a kde je opět odporný závistivý farář ze zlé církve ... ne to není další Troškův film, ale scénář z pera Jaroslava Sauera, jehož filmy Špindly a Pepa mi k srdci opravdu nepřirostly a na které koukám s mírným despektem. Toto dílo s Hřebíčkovou a Zimou, kteří vyhráli 170 milionů sází přesně na ten buranský humor v tomto případě překročený do retardace ( hlavní hrdina se v novém Peugeotu s automatem ptá na třetí pedál a hledá sitič apod. ) Prvních padesát minut jsem to chtěl pětkrát vzdát, ale dokoukal jsem to. Fascinuje mne, že čím nevtipnější, bezdušší kravina, tím tam tvůrci nacpou dle vzoru Magnuska maximum známých i uznávaných tváří, aby si cíloví diváci mohli říct: " hele, toho znám " Možná se to líbí nějakým pohrobkům Troškova fanklubu, ale já při mé toleranci to hodnotím jako naprostou, hloupou ani trochu vtipnou věc. Jedna hvězda za Kotvalda a Mumuland. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Sandře (Markéta Hrubešová) spadne do vody telefon a následně řekne, že je mrtvý. Jakmile ale telefon začne utírat ubrouskem, vidíme na něm odraz rozsvíceného displeje, takže mrtvý ve skutečnosti nebyl. (SONY_)
  • „Dostal jsem roli Patrika. Je to kluk, kterému exekutoři sebrali taxíka, a tak pracuje pro obec. Nakonec peníze na toho taxíka dostane, tak s ním jezdí,“ popisuje svoji filmovou postavu Zdeněk Godla. (SONY_)

Reklama

Reklama