Reklama

Reklama

Gangster, policajt a ďábel

  • Jižní Korea Akinjeon (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

V Čchonanu je v autě brutálně ubodán muž a případu se ujímá detektiv Jung Tae-seok (Moo-yeol Kim) se svým parťákem Bae Soon-hoem (Yoon-seong Kim). Jung si jako jediný případ spojí s dalšími vraždami, které byly spáchány stejným způsobem, a dojde mu, že je má na svědomí sériový vrah. Když tentýž vrah napadne a pobodá i šéfa gangu Jang Dong-sua (Dong-seok Ma), oběma mužům dojde, že musí spojit síly, aby ho dopadli. Každý ovšem sleduje svůj vlastní cíl. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (82)

strikeman 

všechny recenze uživatele

Silně nadhodnocený film a jeden z mála jihokorejských snímků, které se mi nelíbily. Scénář a jednotlivé repliky snad psal nějaký žák posledního ročníku základní školy, kupa do očí bijících nelogičností (závěr v soudní síni byl už vyloženě směšný) a lacině zpracované souboje. Btw - policisté (ani gangsteři) v Jižní Koreji nepoužívají střelné zbraně? :-D Špatné béčko... 35% ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Chvíli trvalo, než se mi podařilo naladit na korejskou vlnu a překousnout mně nesympatického poldu, v duchu jsem spřádala plány na další oběť toho totálně ujetýho týpka, bohužel to neklaplo, no. Nicméně jedná se o drsnou krimi ve svižném tempu se slušným úhynem a tak s nadhledem hodnotím kladně, neb závěr potěšil.. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Zatímco fízl neni moc sympatická postava, zbylý dvě titulní figurky jsou zde super, a nebejt toho že se ke konci rozjede celkem zajímavá tahanice o to kdo vraha najde první a nechá si ho, tak bych možná uvítal kdyby tu policejní část vystřihli úplně. Jinak se jedná o jeden z těch svižnějších korejskejch filmů, tempo to má hodně rychlý a furt se něco děje. Dojde i na pár rvaček z nichž ta ve skladišti cca v půlce filmu má několik dobře prodanejch kaskadérskejch kousků. Hezky natočenej nadprůměr. ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Bohužel nemůžu jinak, a i když jsem se snažil s otevřenou myslí hledat pozitiva, musím opět říct, že asijská kinematografie mě až na výjimky trestá. Ale popořadě. Začne to jako standardní šikmo-krimi, aby to spojením gangstera a policajta slibovalo něco víc a pak je to jako na horské dráze. Dobře udělaný akční scény a zajímavý nápady ubíjí přehrávající hlavní polda (nejen) a nelogičnost, že by se za ni nemusel stydět ani marketingový tým Andreje Babiše (ano, už i tady). Opravdu, co zvrat, to nesmysl, co scéna, to hloupost. Přijde mi, že to muselo napsat nějaký talentovaný dítě, protože takhle si přece nemůže někdo myslet, že funguje policie, zákon, svět a vůbec. A v akčním fláku, bych se s tím asi nějak popral, ale jestli chce film, abych ho bral vážně, nemůže mi předkládat nesmysl za nesmyslem, to se pak prostě nechytnu. Bohužel. Ale pokud vám pár desítek nesmyslů a nelogičností nepokazí, asijský přehrávání vám nevadí, tak můžu jenom doporučit. Dobrýho je v tom filmu hodně. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Tak jsem viděl originál a jsem trochu zklamaný, je to tak 5-6 z 10. Má to cool námět, tradičně skvělého Ma Dong-seoka, ale to je to je tak všechno, dost jsem se někdy v půlce nudil. Remake tomu může jenom prospět, jenom teda doufám že se Sly nenacpe do role policisty, to je poloha která mu fakt nesedí. ()

Galerie (103)

Reklama

Reklama