Reklama

Reklama

Nechte ho jít

  • USA Let Him Go (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Přišli o syna, ale za žádnou cenu nechtějí přijít o vnuka. Poklidný život penzionovaného šerifa George Blackledgea (Kevin Costner) a jeho ženy Margaret (Diane Lane) přeruší tragická smrt jejich syna. Vzápětí jim osud uštědří další ránu. Jejich snacha se znovu provdá a s novým partnerem odjede žít k jeho rodině. Pochopitelně s sebou odveze i svého malého synka. George a Margaret by se s tím snad nakonec smířili, kdyby nový partner jejich snachy neměl násilnické sklony. I proto se vydají na strastiplnou cestu přes půl země do Dakoty, aby v případě nouze zakročili a odvezli chlapečka s sebou domů. Jenže jeho nová rodina, jíž šéfuje svérázná Blanche (Lesley Manville), něco takového rozhodně nedovolí. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (163)

Illy 

všechny recenze uživatele

Výborný film, výborní herci. K hodnocení filmu to stačí, ale něco mě u sledování zarazilo. A sice jak moc mi chybí ti mlčenliví hrdinové Costnerů a Eastwoodů, ti co nepotřebují pobíhat v nátělníku vystavujíc na obdiv potetovanou muskulaturu, pokřikovat hlášky a stokrát se zvedat z prachu ve zpomalených záběrech. Hrdinové kteří bývají po celý film komplet oblečení, kteří své varování či rozhodnutí vyjádří pouhým zvednutím obočí, nebo půlrokem vpřed a když už promluví, neuslyšíme ani jedno zafuckování. Díkybohu že je ještě někdy můžu potkat. Ale obávám se že se nakonec vytratí úplně... ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Chvílema to bylo na 5 a chvílema na 3, takže volím průměr. Jako, už mě celkem dlouho pěkně štve, že těch novejch filmů je tak strašně málo, slovo štve je hodně umírněný. Kevin s touhle ženskou randil už v novým supermanoj, asi se jim spolupráce zalíbila :o). Konec film je parádně napínavej a hodně vygeadovanej, oceňuju. Začátek a prostředek spíš takový poklidný road movie, s tím, že vidíš krásný záběry jihu USA, moc pěkný. Costner je ještě ve filrmě, je to frajer! Spoiler - by mě zajímalo, v kolika filmech doposud umřel, moc jich asi nebude... ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Bývalý šerif Kevin Costner se vydává s manželkou DIanou Lane, zachránit svého vnuka ze spárů vidlácké rodiny, do které se přiženila jejich snacha. Ze začátku je film i přes pomalé tempo působivý, ale čekal jsem trochu silnější gradaci a hlavně rozuzlení. Costner je jako zarputilý děda vynikající a dost mě zamrzelo, že "zúčtování" bylo méně satisfakční, než jsem doufal. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Let him go určitě není dokonalý film, má pár hluchých míst a zejména v první polovině je (jak už ostatní často zmínili) pomalejší a připomíná “Eastwoodowku”. Právě proto jsem byl v první půlce trochu nejistý a skeptický, ale musím říct, že druhá část mě připoutala k židli a až do konce jsem čuměl. Jde tady o kvalitně podaný příběh s uvěřitelným nádechem, pocity bezmoci, nespravedlnosti a nasranosti diváka a o touhu zjistit, jak to bude dál. Scény u večeře a potom v chatě byly absolutní masakr, kdy mi srdce bilo o stošest a závěrečná revenge byla důstojným zakončením kvalitního dramatu, které plave mnoha lidem pod radarem. Diane Lane je ve filmu excelentní, většinu slávy si krade pro sebe a Kevin Costner jí šikovně sekunduje v “boji” proti psychopatické slizké rodině, kdy jim nejde než fandit. Výborné, napínavé a překvapující. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Komorní příběh, jehož nejsilnější devízou jsou dvě hvězdy filmovýho plátna. Film totiž plyne velmi pozvolna, a teprve po návštěvě tý buranský rodiny, kam se jejich snacha provdala, a chování milé maminky Blanche, je jasný, že tohle moc šťastně nedopadne. Na tom konci pak bylo závislý moje hodnocení. Protože sledovat vcelku pomalej film , kterej vyšumí takříkajíc do ztracena, to bych byl nasranej. Konec nakonec v pořádku.60%. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v kanadské provincii Alberta. (Rominator)

Reklama

Reklama