Reklama

Reklama

Nechte ho jít

  • USA Let Him Go (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Přišli o syna, ale za žádnou cenu nechtějí přijít o vnuka. Poklidný život penzionovaného šerifa George Blackledgea (Kevin Costner) a jeho ženy Margaret (Diane Lane) přeruší tragická smrt jejich syna. Vzápětí jim osud uštědří další ránu. Jejich snacha se znovu provdá a s novým partnerem odjede žít k jeho rodině. Pochopitelně s sebou odveze i svého malého synka. George a Margaret by se s tím snad nakonec smířili, kdyby nový partner jejich snachy neměl násilnické sklony. I proto se vydají na strastiplnou cestu přes půl země do Dakoty, aby v případě nouze zakročili a odvezli chlapečka s sebou domů. Jenže jeho nová rodina, jíž šéfuje svérázná Blanche (Lesley Manville), něco takového rozhodně nedovolí. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (169)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvele zahrané postavy, obohratý príbeh a tuctová réžia. Naviac to má neskutočne pomalé tempo a v prvej polovici sa toho veľa nestane a fakt sa to strašne vlieklo. Ale najviac ma na tom filme sral celý ten ústredný konflikt medzi dvoma starými strigami o svoje potomstvo. A príliš veľký rozdiel medzi nimi nakoniec nebol. Obidve svojou neústupnosťou a sebectvom ničili všetkých ľudí okolo seba. Takže nakoniec som neprial víťazstvo ani jednej a bolo mi ľúto všetkých tých chudákov, ktorý to odskákali. Ešteže film v mojich očiach zachraňuje tradične skvelý Costner v úlohe v ktorej ho mám najradšej. Každú jeho scénu a gesto som si vychutnával. Druhýkrát si tu ale už najskôr nepustím. 6/10. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Achjo, tohle mohl být tak dobrý film! Bohužel, ve finále jsme dostali rozvláčnou podívanou, jejíž scénář v mnoha ohledech pouze klouže po povrchu příběhu, než aby šel nějak více do hloubky a dokonale nám obnažil celou jeho podstatu. Nastalou situaci nezachrání ani výtečné herecké duo v podání snaživé Diane Lane a standardního Kevina Costnera. Let Him Go je tedy k velké škodě další průměrný snímek, na který se za pár měsíců zcela zapomene. Je to ale veliká škoda, jelikož závěrečný akt snímku vypadá přesně tak, jak by v mých představách měl vypadat celý film. Tak snad příště! „Sometimes that's all list is, Margaret. The list of what we've lost.“ ()

Reklama

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Taká ta relaxačná, neponáhľajúca sa, retro nezívačka, kde je zopár stočených tém (videných kadetade), ale držajúc pokope civilným lepidlom s iniciálmi KC a DL. Každopádne, kto má doma synka alebo dcérku, toho v niektorých momentoch zauzlí v krku.A tá Rodinka "úžasných " si myslím zaslúžila čo mala. Síce ja by som pritvrdil, ale už by to bolo fantasy. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Westernová atmosféra 60.let, odsloužilý šerif Kevin Costner a pořád k světu vypadající a hrající Diane Lane se vydávají po stopách svého vnuka, který je v rukou násilnického muže a podivné rodiny. Film plyne velmi pomalým tempem, ale daří se mu pěkně budovat atmosféru, minimálně od rodinné večeře, což poslední dobou bývá ve filmech zásadní střetnutí, které graduje scénou v pokoji a vrcholí atmosférickým finále, kde dojde i na trochu akce. Silný příběh s působivými hereckými výkony, stísňující se atmosférou a umocněný emocemi. Not for everyone but i enjoyed it. Příběh****, Akce**, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 7/10. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Jednoduším příběhem, kde se moc nekudrlinkuje. Babička po rodinné tragédii zjistí stav, ve kterém se nachází její vnuk a s pomocí manžela se rozhodne ho za každou cenu dostat ze spárů podivné rodiny. Silou filmu je velmi uvěřitelný a citlivý příběh, který neulítává do akčních nesmyslů. +Diane Lane 75% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v kanadské provincii Alberta. (Rominator)

Reklama

Reklama