Reklama

Reklama

Epizody(14)

Postava pana Beana, jejímž tvůrcem a představitelem je Rowan Atkinson, vyvolala v oblasti komediálního žánru skutečnou senzaci. Panu Beanovi se dostalo četných mezinárodních ocenění, mezi kterými nechyběly ani Emmy za populární tvorbu, cena za komedii města Montreux a Mezinárodní cena kritiky z Montreux. Svými kousky, které ho přivádějí do prekérních situací, si získal publikum na celém světě. Velký podíl na tom má také skutečnost, že jeho humor je zcela vizuální. Doprovází ho sice zvuk, avšak jen minimum dialogů. Naprosto nemožný, občas roztomilý a vždy v dobrém rozmaru, pan Bean zastává výjimečné postavení v žánru televizní komedie po celém světě. (Česká televize)

(více)

Recenze (817)

Figu 

všechny recenze uživatele

Už jsem to v kolika případech psal, že miluju a obdivuju umělce, kteří si svoji kariéru vybudujou na bázi chytré stupidity! Mr. Bean je myslím si velikej legendární průkopník tohoto řemesla! Nemluvenej vtip, chytře provedená debilita, nezapomenutelný scénky, moje dětství.... Do dneška se na pana Fazoli hrozně rád podívám! Bingóůůů! 90% ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Představte si obyčejnou situaci... třeba nákup v obchodě, nebo výlet do přírody, či návštěva zubaře, nebo třebas návštěva bazénu... a nyní si v těchto situacích pčedstavte člověka, ktekrý je neuvěřitelný, ale opravdu neuvěřitelný zmatkař s chladnou hlavou. .. nebo si rovnou pusťte "mistra bína"... je to skutečný mistr. Komickými gesty (beze slov) se prohání z jedné situace do druhé... smíchsmíchsmích... na dýchámí není čas!!! ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Koľko som sa nasmial na tomto seriáli. Každý rok Mr. Bean chodí v TV keď je možnosť nikdy ho nepremeškám. Mnoho hovorím mnoho komédií a komediálny seriálov si často ukrojili nejaký ten vtípek s Beana čo sa však okamžite dá s pozorovať bije to hrozne do očí vtedy si človek čo videl tento seriál povie "aha !! Mr. Bean" ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean patrí k najzaujímavejším exotom, ktorí kedy kráčali vo filmovom svete. Rowan Atkinson a jeho priblblo srandovný ksicht a všelijaké gagy nikdy neomrzia ľudí. Každá jedna epizóda je zaujímavá a sama o sebe veľmi originálna. Diely kedy Bean išiel k zubárovi, do kina, školy a iné boli nezapomenuteľnými zážitkami pre obecenstvo. Jeho podivné metódy, ktoré nie sú zrovna najrozumnejšie sú veľmi vtipné, originálne a dobre sa na ne pozerá, a to je hlavné. /95%/ ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Jeden z největších umělců, výborný komik, který dokáže rozesmát bez použití jediného slova, prostě génius. Hloupoučký a zlomyslný Bean bojující se starostmi každodenního života, vše vyřeší po svém, je jedno jak, ale hlavně že to funguje. I po těch letech mě to stále rozesměje a často se v tom i najdete. Výborné ()

Galerie (55)

Zajímavosti (79)

  • V poslední části slyšíme při mši v kostele hlas faráře, kterého ale nevidíme. Namluvil ho sám Rowan Atkinson, představitel Beana. (don corleone)
  • Před začátkem písemného testu si Bean (Rowan Atkinson) položí na stůl postavičku Růžového Pantera. (SONY_)
  • Když si Bean (Rowan Atkinson) zuje botu, tak ji položí na pravou stranu střechy auta, ale o chvíli později je bota uprostřed střechy. (SONY_)

Reklama

Reklama