Reklama

Reklama

Epizody(14)

Postava pana Beana, jejímž tvůrcem a představitelem je Rowan Atkinson, vyvolala v oblasti komediálního žánru skutečnou senzaci. Panu Beanovi se dostalo četných mezinárodních ocenění, mezi kterými nechyběly ani Emmy za populární tvorbu, cena za komedii města Montreux a Mezinárodní cena kritiky z Montreux. Svými kousky, které ho přivádějí do prekérních situací, si získal publikum na celém světě. Velký podíl na tom má také skutečnost, že jeho humor je zcela vizuální. Doprovází ho sice zvuk, avšak jen minimum dialogů. Naprosto nemožný, občas roztomilý a vždy v dobrém rozmaru, pan Bean zastává výjimečné postavení v žánru televizní komedie po celém světě. (Česká televize)

(více)

Recenze (817)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Kdo by ho neznal největšího komika, co kdy svět viděl. Snad každou epizodu obdivuji a nevadí, že vybraný díl už jsem viděl, pořád je na co se dívat a čemu se smát. Mezi oblíbené scény patří např. jak Bean maluje - ( Nejdřív všechny předměty obalí nebo zakryje papírem od novin a pak do uprostřed místnosti dá plechovku s barvou, do které vloží velkou petardu a zapálí. ) nebo hraje golf ( Přijede na mini golf a vypůjčí si golfovou hůl a míček. Vytahuje se před klukem co je opodál a docela se trefuje. Ale jednou se netrefí a míček vylétne z hřiště, Bean chce míček vzít do ruky a vrátit na hřiště, jenže provozovatel se na něj podívá a namítavě kývá na něj, že se nesmí dotýkat míčku a tak začíná velký děj. Bean dá velkou ránu a míček se dostane na silnici a tak míček prožene po celém městě. Nakonec vyřízne kus trávníku na němž je míček a vrátí se na mini golf, kde dokončí šťouch do jamky a následně zapíše kolik měl úderů do kartičky.) Rowan Atkinson je prostě geniální komik nad komiky. / Viděné epizody *14.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnoocení: 10/10 ) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Koľko som sa nasmial na tomto seriáli. Každý rok Mr. Bean chodí v TV keď je možnosť nikdy ho nepremeškám. Mnoho hovorím mnoho komédií a komediálny seriálov si často ukrojili nejaký ten vtípek s Beana čo sa však okamžite dá s pozorovať bije to hrozne do očí vtedy si človek čo videl tento seriál povie "aha !! Mr. Bean" ()

Reklama

Adman 

všechny recenze uživatele

Představte si obyčejnou situaci... třeba nákup v obchodě, nebo výlet do přírody, či návštěva zubaře, nebo třebas návštěva bazénu... a nyní si v těchto situacích pčedstavte člověka, ktekrý je neuvěřitelný, ale opravdu neuvěřitelný zmatkař s chladnou hlavou. .. nebo si rovnou pusťte "mistra bína"... je to skutečný mistr. Komickými gesty (beze slov) se prohání z jedné situace do druhé... smíchsmíchsmích... na dýchámí není čas!!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Predom sa ospravedlňujem všetkým priaznivcom, fanúšikom a obdivovateľom britského komika Rowana Atkinsona, ktorý vybudoval svoju kariéru na postave pána Beana. Iste nebudú s týmto mojim komentárom súhlasiť, no nechcem tu tiež vypisovať žiadne pokrytecké, populistické dristy. Radšej úprimne napíšem, tak ako to cítim. Uznávam, že Atkinsonov herecký prejav a humor je originálny, ale na druhej strane musím hneď podotknúť, že mne je úplne cudzí. Vôbec sa mi to jeho trapné pobehovanie, priblblé grimasy, zakomplexované správanie a ani samotné zápletky jednotlivých epizód nepáčia. "Mr.Bean" na mňa pôsobí ako nemý, mentálne zaostalý podivín s nejakou skrytou sexuálnou úchylkou. Nemám ho rád. * ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"Mr. Bean" je nesmrtelná klasika, která dokáže rozesmát každého v jakékoli situaci. Pro tohoto anglického nemluvu, jehož jediným skutečným přítelem je plyšový medvídek, není žádný den všední. Kdo by to byl řekl, že je ten skokanský můstek na plovárně tak vysoko? Kdo by si vůbec pomyslel, že bude ten horor tak hororový? Koho by napadlo dát vám pokoj bez koupelny? Jak může někdo dostat míček do jamky na první pokus? Proč se vaší přítelkyni nelíbí ten krásný obrázek milenců? Taky nechápete, proč vám ta modrá tříkolka furt leze do cesty? Kdo by si pomyslel, že zprovoznit novou televizi bude tak těžké? Proč by měla být zubařina něco těžkého? Jak to, že vám dali u testu úplně jiné otázky než měli? Co uděláte, když zjistíte, že nemáte návštěvě co nabídnout? Jak je možné, že ta vosa nejde zabít?! (...) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (79)

  • V poslední části slyšíme při mši v kostele hlas faráře, kterého ale nevidíme. Namluvil ho sám Rowan Atkinson, představitel Beana. (don corleone)
  • Epizoda se natáčela ve Východním Sussexu. Exteriéry první a poslední části se natáčely ve vesničce Stanmer a prostřední část na pláži ve Friars Bay mezi městy Peacehaven a Newhaven. (FoxMulder)

Reklama

Reklama