Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Zlatokopky vede Ramona (Jennifer Lopez) tým protřelých striptérek, které se rozhodnou svým klientům z Wall Street ukázat, zač je toho loket. (Vertical Entertainment)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (129)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Slibné ohlasy na festivalech a nominace na Globus pro JLo a na čsfd přitom docela bídné hodnocení. Pravdou je, že Jennifer Lopez už asi nikdy nebude mít vděčnější roli a za chvíli asi herectví pověsí na hřebík, ale do Podfukářek (pardón Zlatokopek) sedí úplně přesně a jedná se o takovou tu sedmičkovou pohodičku, která opět nastíní poslední krizi na Wall Street z trošku jiného pohledu. Škoda, že u nás zůstane tak kolem těch 15ti set hodnocení a nikoho to extra nebude zajímat ani v telce. Možná jen velké fanoušky Jennifer. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Tak nakoniec o niečo väčšia blbosť, ako som čakal. Zlatokopky sa chcú zbaviť tyče tak, že vykrádajú kreditky a to nie len taká sranda, ako sa môže zdať. Zabalené je to do videoklipového balenia so skokmi v udalostiach hala-bala, a už keď podstata skutočného príbehu je pochybná, tak podobne musel dopadnúť aj film. A ešte aj tým, že najlepšie vyzerajúca štetka je tá najstaršia z nich. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho asi větší komedii. Podle traileru to tak vypadalo, aspoň. Celkem mě naštvalo, že to bylo podle skutečné události. Většinou tyhle filmy nestojí za nic. V jedný části se to hodně vleklo. Čekal jsem, že tu bude Cardi B víc. Mělo to dobrej nápad, ale bylo to dlouhý a spíš z toho měli udělat komedii a neřídit se tolik skutečností. Nějak extra se mi to nelíbilo. Kdyby to nemělo takovýhle název, tak by byl film jinak celkem lehce zapomenutelný. Docela mě udivilo, že je to pořád 15+. Konec byl udělaný špatně a naštval mě (bratr tvrdí opak). Byl hodně rychlý. Hrály tu slavné herečky, ale nic moc nepředvedly. VYHODNOCENÍ: DŽEŇYFER LOPÉS!!! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nemôžem povedať, že by som sa na tento film tešil, ale rovnako ako ostatný aj ja som bol zvedavý na to, ako JLo vrtí zadkom pri tyči. Musím povedať, že vyzerá stále skutočne dobre, celkovo jej aj tato rola sadla, je vidno, že si to užíva, aj keď tu nieje ako hlavná postava. Čo sa týka príbehu vlastne je to len o tom ako zviesť chlapa, zarobiť, alebo neskor ho aj okradnúť. Nie je to úplne najhoršie a niektoré scény sú dobre, ale moc ma nebavili ostatné postavy. Stavím sa, ženám sa to bude páčiť určite viac ako chlapom. 60% - 3* ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

I když sleduji filmy Lopezové zpravidla jako guilty pleasure, musím konstatovat, že v tomhle filmu vypadá padesátnice skvěle a ironicky by se jediná z týmu mladších kolegyň kvalifikovala na pozici striptérky, neboť narozdíl od ní se slečny neobtěžovaly vůbec dřít kvůli roli na figuře, natož skutečně něco s tyčí na pódiu předvést. Problém průměrného příběhu, který bych nenazval komedií, je jakési poselství, že se nebohé ženy živící se svými křivkami projednou rozhodly sexuální vykořisťování klientům mužům vrátit a proto vlastně všechny ty krádeže a částečné travičstí mají být v pohodě, ale bohužel se u takhle dementního pseudofeministického vzkazu světu kroutím v křečích. Stopáž je navíc trochu moc dlouhá, protože se film jako zapálený obhájce snaží kriminálnice polidšťovat veselými párty s babičkou nebo zdůrazňováním mateřského citu k dcerám. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • V rozhovoru Jennifer Lopez řekla, že náhodou zasáhla do nosu Constance Wu při natáčení bojové scény. Když Wu začal nos krvácet, Jennifer se bála, že jí ho zlomila, nakonec se ukázalo, že zlomený není. (ČSFD)
  • Natáčelo se v New York City (New York, USA). Točilo se 29 dní. (BMW12)
  • Pes v obchoďáku je pojmenován podle vlastního psa Lorene Scafaria, pana Bruce. (ČSFD)

Související novinky

Hammer a Lopez v akční romantice

Hammer a Lopez v akční romantice

28.10.2020

Armie Hammer a Jennifer Lopez byli obsazeni do nové akční romantické komedie Shotgun Wedding. Lopez už má s tímto žánrem samozřejmě bohaté zkušenosti, pro Hammera se ovšem bude jednat o premiéru.… (více)

Reklama

Reklama