Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Zlatokopky vede Ramona (Jennifer Lopez) tým protřelých striptérek, které se rozhodnou svým klientům z Wall Street ukázat, zač je toho loket. (Vertical Entertainment)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (127)

wooozie 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co vypovídá o současných amerických hodnotách více, zdali fakt, že to v kinech vydělalo více než 100 milionů dolarů, nebo to, že největší vedlejší "hvězdou" ve filmu má být Cardi B, kterou časopis Time zařadil mezi 100 nejvlivnějších lidí světa? Skutečnost, že se tu možná dá dívat na osazenstvo, ještě neznamená, že to dokáže překrýt naprostou stupiditu všeho ostatního. Za Lili Reinhart a Jennifer Lopez jsem chtěl dát nějaké rozumné hodnocení, ale některé rádoby životní moudra a idiotské dialogy to posílají div ne do odpadu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Slibné ohlasy na festivalech a nominace na Globus pro JLo a na čsfd přitom docela bídné hodnocení. Pravdou je, že Jennifer Lopez už asi nikdy nebude mít vděčnější roli a za chvíli asi herectví pověsí na hřebík, ale do Podfukářek (pardón Zlatokopek) sedí úplně přesně a jedná se o takovou tu sedmičkovou pohodičku, která opět nastíní poslední krizi na Wall Street z trošku jiného pohledu. Škoda, že u nás zůstane tak kolem těch 15ti set hodnocení a nikoho to extra nebude zajímat ani v telce. Možná jen velké fanoušky Jennifer. ()

Reklama

Henry007 

všechny recenze uživatele

U Hustlers dokážu pochopit oblibu filmu v USA i nevlídné přijetí v ČR. Zhruba 3/4 stopáže je to energický film o partě holek, které v životě neměly mnoho štěstí a u tyče nacházejí nejen jednodolarovky, ale také opravdové přátele a plán, jak zbohatnout. Vizuál blyštivý jako postava JayLou na pokraji padesátky, doplněný pop music let minulých. Nejde se příliš do hloubky postav, nikdy jim nehrozí reálné nebezpečí, že je policie chytí, ale díky rychlému tempu jsem byl baven a nevadilo mi to. Poté se ale přímočaré vyprávění zbytečně zkomplikuje - skáče se mezi minulostí a současností v tak neučesané podobě, že jsem se v tom úplně ztratil a netušil, co se v jakém roce událo a zda se jedná o scény z minulosti nebo nikoliv. Filmu značně dojde dech a vyvrcholení filmu nenabídne žádné emoce ani napětí, vyšumí do prázdna. Jako nenáročný film pro holky to obstojí, zvěsti okolo Oscarových nominací už byly mimo. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nemôžem povedať, že by som sa na tento film tešil, ale rovnako ako ostatný aj ja som bol zvedavý na to, ako JLo vrtí zadkom pri tyči. Musím povedať, že vyzerá stále skutočne dobre, celkovo jej aj tato rola sadla, je vidno, že si to užíva, aj keď tu nieje ako hlavná postava. Čo sa týka príbehu vlastne je to len o tom ako zviesť chlapa, zarobiť, alebo neskor ho aj okradnúť. Nie je to úplne najhoršie a niektoré scény sú dobre, ale moc ma nebavili ostatné postavy. Stavím sa, ženám sa to bude páčiť určite viac ako chlapom. 60% - 3* ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Blbost prostě. Herečky se mi ani nelíbily a doslova mě sraly. Jsou tady vyobrazený jako strašně cool wamps a chlapi jako totální nýmandi. Nevím, co je fascinujícího na Lopezové zavěšené na tyči hlavou dolů s doširoka roztaženýma nohama, mezi kterejma má na píči jen bílou šňůrku ...?! WTF, ani mě tím nevzrušovala (a věkem to nebylo, teda mým věkem...), ani nic prostě, akorát se tím ztrapňuje. A jak ta "herečka" vypadá úžasně na svůj úctyhodný věk 50tnice!! Woow, jéémínku ... No kdybych měl prachy a čas jako ona, tak vypadám ještě líp ... No a celý to bylo prostě tupý, trapný a blbý. Kombinace MDMA+ketamin použitá jako droga k odrovnání chlapů pro okrádání. Taky blbost ... to sem zkoušel kdysi dávno taky a nikdo mě neokradl. Takže to taky nefunguje. Ten film je blbější ještě víc, než můj komentář, tak si to podle toho můžete představit ... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Natáčelo se v New York City (New York, USA). Točilo se 29 dní. (BMW12)
  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulkami. (noelcoward73)
  • Žádná z hlavních ženských hvězd hrajících „striptérky“ není v tomto filmu nahá. Nosí pouze těsné oblečení, bikiny, boty a tanga. (ČSFD)

Související novinky

Hammer a Lopez v akční romantice

Hammer a Lopez v akční romantice

28.10.2020

Armie Hammer a Jennifer Lopez byli obsazeni do nové akční romantické komedie Shotgun Wedding. Lopez už má s tímto žánrem samozřejmě bohaté zkušenosti, pro Hammera se ovšem bude jednat o premiéru.… (více)

Reklama

Reklama