Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Zlatokopky vede Ramona (Jennifer Lopez) tým protřelých striptérek, které se rozhodnou svým klientům z Wall Street ukázat, zač je toho loket. (Vertical Entertainment)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (127)

kingik 

všechny recenze uživatele

Šarm zralé padesátnice JLo ovládá celý film. A co se týče úrovně svůdnosti, je na co koukat. Ve striptýzovém baru se režisérka Lorene Scafaria zdržovala moc ráda, kochala se pohledem na dobře stavěnou dámskou osádku, to jí vydrží nějakých 40 minut. Pak už je třeba tvořit ony dramatické linie, kdy si vysloužilé striptérky berou na paškál bohatou klientelu z Wall Street, zdrogují ji a luxují jí kreditky. To se dost opakovalo, bez většího vzruchu. No tak tuhle fázi jsem zrovna neshledal nejzajímavěji podanou, občas to padalo do nudy. Přítomnost Jennifer Lopez dala filmu zajímavý rozměr. Zahrála svoji mrchu přesvědčivě a předčila většinu svých hereckých kolegyň, slabý herecký výkon předvedla hlavně Constance Wu v hlavní roli. Absolutně si nezískala divácké sympatie. Film určitě nemusel být tak dlouhý, takových dvacet minut bych z něj klidně ubral. Pracovalo se s reálným předobrazem striptérky, která konala v obdobném duchu, a vycházelo se i z publikovaných článků, což je na vyznění filmu celkem znát. Produkce filmu, kterou měla na starost známá zábavná dvojka Adam McKay a Will Ferrell, nevypadala vůbec špatně, ač nebyla nikterak štědrá na finanční prostředky. Štáb větší a atraktivnější část filmu strávil a pořídil v autentickém striptýzovém baru, ocením, že stěžejní kulisa nebyla kašírovaná, kostyméři nešetřili na herečkách a oblékli je patřičně luxusně, nasnímání určitě patří také k devízám filmu. Nějaká nahota se také vyskytuje, určitě by ale jeden čekal odvážnější odhalení dané už samotným prostředím, svléklo se jen "křoví", JLo se asi do úplné nahoty nechtělo. Námět je poměrně neokoukaný, vzdáleně mi podvodné a vypočítavé jednání dívek připomnělo české Světáky a občas probleskla reminiscence i na Striptýz s Demi Moore, bez toho trapného vyznění. Tematicky to není extra silné, má to režijní výkyvy, nicméně o (pánskou) zábavu se stará JLo a spol., což rozhodlo o kladné inspekci v klubu, kde vlkům z Wall Streetu nebylo přáno zažít rozkoš. 7/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nemôžem povedať, že by som sa na tento film tešil, ale rovnako ako ostatný aj ja som bol zvedavý na to, ako JLo vrtí zadkom pri tyči. Musím povedať, že vyzerá stále skutočne dobre, celkovo jej aj tato rola sadla, je vidno, že si to užíva, aj keď tu nieje ako hlavná postava. Čo sa týka príbehu vlastne je to len o tom ako zviesť chlapa, zarobiť, alebo neskor ho aj okradnúť. Nie je to úplne najhoršie a niektoré scény sú dobre, ale moc ma nebavili ostatné postavy. Stavím sa, ženám sa to bude páčiť určite viac ako chlapom. 60% - 3* ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Hustlers sú nakoniec predovšetkým pokusom o rekonštrukciu jednej zaujímavej udalosti, než jasným vyjadrením sa k feminizmu, stavu spoločnosti, kde vlásnu peniaze a sex, postaveniu bohatých wallstreeťákov v spoločnosti a ich morálnej zodpovednosti za to, prečo ich baby obrali. V záverečných fázach sa ukazuje, že tak dlho sa ide so džbánom pre vodu, až sa rozbije a že ani tie hlavné hrdinky nie sú v tomto fikčnom svete až takými hrdinkami, akými sa spočiatku zdajú byť. Našťastie. Takže nie, nie je to film o tom, že ženy sú iba stopercentné obete a muži iba stopercentné prasatá. ()

Sell 

všechny recenze uživatele

Jediný film kde bolo ešte pár voľných miest, pôvodne som neplánovala naň ísť ale veľmi príjemne ma prekvapil! JLo ktorá má 50 rokov s perfektnou postavou točiacou sa okolo tyče ako nič a jej sestry okrádajúce chlapov z wall street . Perfektne zvolený soundtrack k určitým scénam a nenudila som sa celý film ktorý ubehol naozaj rýchlo. Za mňa príjemné prekvapenie a preto 4* ()

upson 

všechny recenze uživatele

Snímek Loren Scafariove mi místy připomínal rukopis nezávislého filmaře Stevena Soderbergha. Bohužel Steven Soderbergh má vlastní a kvalitnější scénáře. Snímek hodně tahá nahoru životní výkon Jennifer Lopez. Oscar za vedlejší roli by nebyl žádným překvapením. Alespoň nominace by dopadnout mohla. Každopádně úctyhodných 70% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Jennifer Lopez cvičila tanec pro film a v domě měla dokonce odnímatelnou tyč. Dva a půl měsíce před natáčením začala trénovat tanec s profesionální tanečnicí a choreografkou Johanna Sapakie. (ČSFD)
  • Lady Gaga si měla zahrát v tomto filmu, nakonec se tak nestalo. (ČSFD)
  • Lorene Scafaria prohlásila: „Chtěli jsme v určitých scénách použít co nejvíce skutečných peněz.“ (ČSFD)

Související novinky

Hammer a Lopez v akční romantice

Hammer a Lopez v akční romantice

28.10.2020

Armie Hammer a Jennifer Lopez byli obsazeni do nové akční romantické komedie Shotgun Wedding. Lopez už má s tímto žánrem samozřejmě bohaté zkušenosti, pro Hammera se ovšem bude jednat o premiéru.… (více)

Reklama

Reklama