Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Homer se seznámí s „ohromným chlápkem", Johnem, kterého pozve i domů. Když vyjde najevo, že John je homosexuál, je Homer znechucen, zatímco zbytek rodiny se s ním skamarádí. Homer zpanikaří, má strach, aby Bart nepodlehl Johnovu vlivu, a ze všech sil se snaží v synkovi vychovat chlapa. (Česká televize)

Recenze (15)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pätnásta epizóda z ôsmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Homer's Phobia" (Homerova fóbia). Tak a je to tu. Agresívna lobby LGBTI pretlačila svoju chorú, zvrátenú propagandu aj do tohto seriálu. Táto epizóda je nadšenou oslavou homosexuality a ódou na jej bezkritickú toleranciu. Hnus. Homer Simpson sa možno zbavil fóbie z homosexuálov. U mňa však odpor ku týmto úchylákom pretrváva i naďalej. ** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer nepatrí zrovna medzi najtolerantnejších ľudí na svete, čo sa musí nutne prejaviť v spoločnosti homosexuála. Homer perlí jedna radosť, Marge ho kára, Bart nechápe o čo ide a kumpáni z krčmy podávajú "pomocnú ruku". Nasleduje legendárna návšteva oceliarne a poľovačka na jeleňa, pardon, na sobov a všetko dobre skončí. Ak teda považujeme zvýšenie Homerovej tolerancie o nejakých 20% za happy end... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jde vlastně nejen samotným tématem o ohromnou slátaninu, u níž se tvůrci tehdy až příliš urvali ze řetězu, zároveň to ale disponuje tím správným tehdejším humorem, po němž budu sahat, kdykoli se mi po něm zasteskne. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....Simpsonovi jsou u nás oblíbení tolik i z toho důvodu, že houmr se chová jako čech. Jako typický, buranský, zaostalý a hloupý čech. A proto v tomhle díle odsuzuje homosexuály absolutně nepokrytým způsobem. Dělá to ale se stylem sobě vlastním a jeho dementní uvažování je až roztomilé. "Bumm, bumm, ZAP." Jeden z nejlepších dílů. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Je to celé tvoje vina! Musíš se před tím klukem chovat tak zženštěte?!" • ,,A celá ta ocelárna byla teplá.." • ,,Je to divný, když je banda chlápků spolu sami v lese... takový teploušský..." ()

Reklama

Reklama