Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Někdo tady napsal naprosto přesně, že jde o neuvěřitelně vitální kravinu. Já se jako malá pamatuji, že seriál koukala sestřenka na "Polákách", neb u nás ještě neběžel. Vykládala mi o něm s takovým zaujetím, že když jsem měla možnost začít koukat, začala jsem. Nešlo o bůhví jaký zázrak, ale zase úplný brak to taky není. Opravdu jsou horší. Pravda nedalo se vidět všechno, ale ušlo to. A za tu délki si fakt jisté ohledy zaslouží. Byly díly na tři hvězdy i na houby. ()

sud odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů ze začátku, někdy když to dávali prvně. Už tehdy se mi to zdálo jako hrozná kravina a to mi bylo deset. Potom s odstupem času jsem na to občas při přepínání narazil, nebo když jsem čekal na nějaký pořad a toto bylo před tím (TV Nova to vyslílala asi osm let). Jenom je mi záhadou, jestli někdo sledoval všechny díly. ()

Reklama

Endyis 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastně svým způsobem nehorázná prda :DDDDDDDDDDDDDD Člověk, který shlédl kompletně celý tento seriál, myslím všechny epizody, je u mě mástr a má moje osobní uznání. MImochodem nebýt tohodle nikdy nevzniknou dokonalá seriálová reakce 90. let jménem Twin Peaks (btw. Ray Wise mezi herci mluví za vše :))) ). A je prdel vůbec sledovat herce, kteří tímto "mistrovským" seriálovým opusem prošli. :)))))))))) Třeba tohle je jedním z míst, kde udělala "hvězdnou" kariéru naše česká hollywoodská star Eva Jeníčková :DDD ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Nejdelší seriál na světě:') Jenže hrál zrovna v době, kdy jsem jako capart přicházel ze školy a nějak nic jiného v té všivé televizi nebylo. Takže se dá vlastně říct, že jsem ho sledoval. Název seriálu je příhodný, neboť jak šel čas, tak se měnil i tento seriál, začaly se na něj nabalovat absurdnosti, jako mimozemšťané, posednutí démonem, a podobné scénáristické vylomeniny, i když... Ono se vlastně není čemu divit, za takovou dobu co se seriál vysílal se tam objevilo téměř vše (no vlastně ne, boj mezi albínskými jeptiškami s raketomety proti vetřelcům z planety párků v tom určitě nebyl). Právě délka je alphou a omegou tohoto díla, na jednu stranu je to kult (delší seriál zřejmě nenajdete), nicméně na stranu druhou je právě délka to, co dělá z tohoto seriálu übersrajdu, poněvadž na sledování Tak jde čas by jste potřebovali nejméně pět životů a i to by bylo možná málo. Odpad si tenhle seriál nezaslouží, jen za tu nevídanou délku si půl hvězdičky zaslouží a další půlhvězdu dávám za to, že jsem ho jeden čas, byť nedobrovolně, sledoval. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Trochu zpochybním objektivitu zdejších hodnotitelů, protože nevěřím že viděli všech dvanáct tisíc x dílů... já viděl asi čtyři takže mohu doufat, že těch dvanáct tisíc xminus čtyři ostatních dílů mohou být hvězdné. Nejvíc bodů dávám za ten fantastický počet dílů... třeba česká Ulice bude mít taky za mého života dvanáct tisíc x dílů. ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (41)

  • Seriál ako vôbec prvý riešil témy umelého oplodnenia či romániku ľudí rôznej rasy. (Raccoon.city)
  • Postavu doktora Mika Hortona si zahralo celkom 15 hercov. (Raccoon.city)
  • První díl byl odvysílán 8. listopadu 1965. Postava Julie Olseonové v něm byla zadržena pro krádež kožichu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama