Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

fleker odpad!

všechny recenze uživatele

už první díl byl odpad....a každej další byl ještě o ždibínek horší než ten předešlej..a že jich bylo skoro nekonečno a další se snad ještě točej.....jeho sledování mě přeneslo zpátky v čase,,,kdy mi bylo pět, hráli sme na hřbitově na schovku a já měl tenkrát na pikole prblém s přechodem z dvacet devítky v desítkový soustavě (znáte to...dvacet osum,dvacet devět,,,dvacet deset, dvacet jedenáct...) takže na vopravdovou hajdensík zábavu vlastně nikdy nedošlo...většinou se po několika hodinách umornýho počítání setmělo já šel domu poněvač sem se bal tmy a pro podchlazene,stale schované, v domění že se ještě hraje, vesnicke kamarady dorazili jejich rodiče,pěstouni,pedofilní kolemjdoucí..taková ta obvyklá tamní sešlost...starý zlatý časy, kdy mě na na celej vejknd dokázala zabavit obyčejná telefonni butka ()

Sokkk_y odpad!

všechny recenze uživatele

Jako písek v přesýpacích hodinách jsou dny našeho života. Takhle nějak mohli tuto dnes již kultovní větu slyšet fanoušci (za předpokladu že nějací jsou) snad největšího seriálového projektu. Zas tak špatný projekt to asi není, když to dostalo 4 nominace na Emmy a (jak již monolog napsal) 150 cen. Tím se může pyšnit málokterý seriál, ale každopádně nic to nemění na tom, že to je prostě krávovina. Dá se snad považovat za smysluplný děj scénka, kdy dva chlapi na sebe míří dálkovými televizními ovladači přes deset dílů?? Já si myslím že ne. A to je jeden dílek z deseti tisíců... ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je nesmysl, že by se tam sto dílů nic nedělo. Naopak, odsýpalo to dost rychle (jako písek v přesýpacích hodinách...), až na to se Sami (Alison Sweeney), už se nikdy nedozvím, jak to s ní dopadlo... No tak! Lidi, tohle je klasika! Copak si nepamatujete ty díly, kde je Marlena posedlá Ďáblem? Nasaď mi sluneční brýle, Carolino, to světlo mě pálí do očí. Ne, nedělej to Carolino, je posedlá Ďáblem! AAAAAHHHHHHH, JOHNE!!!!! ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Pamätám sa, že keď som mala asi 10 rokov, chodilo to na Nove. Ja som vtedy popoludnia trávila u babky a moja babka, ako každá správna babka, rada pozerala telenovely. Tento seriál mal na mňa veľké osvetové účinky, pretože odtiaľ poznám výrazy ako exhumácia, bulímia, exorcista, schizofrénia,... V tom čase sa mi ani nezdalo, že keď sa všetky tieto výrazy objavia v jednom seriáli, asi nebude najlepší...:-) ()

Iwiiik odpad!

všechny recenze uživatele

Je neskutečné, že může existovat na této planetě byť jediný koncový divák seriálu Tak jde čas (a dalších jemu podobných). V tomto kinematografickém klenotu je asi tolik umění, jako když bude "hudebník" nahrávat zvuky pisoáru a vydávat alba Pisoár I., Pisoár II., Pisoár III., až Pisoár MMDCXXIII. A samozřejmě nezbytný The Very Best of Pisoár! Věřím, že při správné mediální masírce bude v půlce domácností u oběda z reprobeden hrát prostatické chcaní ožralého váguse na desinfekční tabletku!!! ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Nejdéle v seriálu účinkovala Deidre Hall jako Dr. Marlena Evans. Svou postavuje hrála nepřetržitě od roku 1976, přičemž v roce 2012 měla na kontě už více než 2 000 epizod. (gogos)
  • První díl byl odvysílán 8. listopadu 1965. Postava Julie Olseonové v něm byla zadržena pro krádež kožichu. (L_O_U_S)
  • Vivica A. Foxová si zahrála pouze v jednom díle, neboť byla vyhozena. (cariada)

Reklama

Reklama