Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

DruidKarel odpad!

všechny recenze uživatele

Ale tak tohle byl nářez. Každej den to dávala nova a každej den nový a napínavý příběh. Celá scéna dostávala tu správnou atmosféru, když se náhodou tenhle výjimečný seriál neodehrával uvnitř, ale třeba v autě anebo v nějaké zahradě. Jo, všech těch asi 2000 dílů stálo přinejmenším za hovno, ne-li za dvě hovna. ODPAD! ()

sud odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů ze začátku, někdy když to dávali prvně. Už tehdy se mi to zdálo jako hrozná kravina a to mi bylo deset. Potom s odstupem času jsem na to občas při přepínání narazil, nebo když jsem čekal na nějaký pořad a toto bylo před tím (TV Nova to vyslílala asi osm let). Jenom je mi záhadou, jestli někdo sledoval všechny díly. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně druhé největší zlo co spatřilo světlo televizní obrazovky. Ať už je velká část seriálů tupá, na Days of our lives nemá nic. Od gumových herců, přes tupé scénáře až po absurdní zápletky. Jak něco takového mohlo vydržet přes 11000 epizod je dodnes záhadou. Stejně jako Ďábel v těle Marlény. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Ztělesnění demence v gigantických rozměrech. Čas od času jsem přepnul na Novu, kde tuto slátaninu hráli. Celý díl jsem ale viděl pouze jeden. Šlo zde o to, že se jakási žena chystala otevřít krabičku, kde měla nalézt klíč ke své minulosti či co. O druhou dějovou linii se starali svatebčané, kteří nervózně popocházeli po obřadní síni (z toho jsem usoudil, že ženich před nějakými padesáti díly opustil sál). Za celý tento mrzký díl se děj neposunul absolutně nikam. Seriál je k tomu opatřen naprosto hnusným dabingem, pod kterým je navíc slyšet původní zvuková stopa, takže je TAK JDE ČAS ukázkovým příkladem odpadu. (59.) ()

Movie Gourmet odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný a nekonečný seriál opravdu o ničem. Co si ještě vzpomenu bylo, že jednotlivé díly se snad neodehrávaly nikde jinde než v domě, čili ve vnitř v kulisách. Hlavní postavy nevyšly snad ani na dvorek. Strašné! Bohužel se jím inspirovala novácká Ulice :-((( res. její scénáristky/ti. Verdikt: Odpad! a 0 %. ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (41)

  • První anglicky mluvená role Ximeny Duque (Blanca), všechny předchozí projekty točila ve španělštině. (fiLLthe3DD)
  • V seriálu si zahráli hned tři Češi - Jan Tříska, Eva Jeníčková a Ivan G'Vera. (Gavron)
  • Vivica A. Foxová si zahrála pouze v jednom díle, neboť byla vyhozena. (cariada)

Reklama

Reklama