Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

villon17 odpad!

všechny recenze uživatele

Snad milión dílů o stech miliónech hoven. Pardon, že to tak otevřeně říkám a pobuřuji nadšence, mezi něž se počítají uživatelé, kteří dali více než odpad, čili jednu hvězdu. Víc jde jedině v případě, že jsou slepí, tři, že navíc hluší a čtyři snad jedině, jestli tam hráli. Kdo dal pět, tak si nejspíše myslí, že se zde hodnotí jako ve škole. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je nesmysl, že by se tam sto dílů nic nedělo. Naopak, odsýpalo to dost rychle (jako písek v přesýpacích hodinách...), až na to se Sami (Alison Sweeney), už se nikdy nedozvím, jak to s ní dopadlo... No tak! Lidi, tohle je klasika! Copak si nepamatujete ty díly, kde je Marlena posedlá Ďáblem? Nasaď mi sluneční brýle, Carolino, to světlo mě pálí do očí. Ne, nedělej to Carolino, je posedlá Ďáblem! AAAAAHHHHHHH, JOHNE!!!!! ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Někdo tady napsal naprosto přesně, že jde o neuvěřitelně vitální kravinu. Já se jako malá pamatuji, že seriál koukala sestřenka na "Polákách", neb u nás ještě neběžel. Vykládala mi o něm s takovým zaujetím, že když jsem měla možnost začít koukat, začala jsem. Nešlo o bůhví jaký zázrak, ale zase úplný brak to taky není. Opravdu jsou horší. Pravda nedalo se vidět všechno, ale ušlo to. A za tu délki si fakt jisté ohledy zaslouží. Byly díly na tři hvězdy i na houby. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Trochu zpochybním objektivitu zdejších hodnotitelů, protože nevěřím že viděli všech dvanáct tisíc x dílů... já viděl asi čtyři takže mohu doufat, že těch dvanáct tisíc xminus čtyři ostatních dílů mohou být hvězdné. Nejvíc bodů dávám za ten fantastický počet dílů... třeba česká Ulice bude mít taky za mého života dvanáct tisíc x dílů. ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • První díl byl odvysílán 8. listopadu 1965. Postava Julie Olseonové v něm byla zadržena pro krádež kožichu. (L_O_U_S)
  • V seriálu si zahráli hned tři Češi - Jan Tříska, Eva Jeníčková a Ivan G'Vera. (Gavron)
  • Postavu doktora Mika Hortona si zahralo celkom 15 hercov. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno