Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

Czernozub odpad!

všechny recenze uživatele

Písek se už dosypal. Naštěstí. Praxi totohle seriálu krásně ilustruje situace v Přátelích: Joey jde na konkurs na bratra-dvojče Drakea Remoraye. Podle něj je jedinným možným kandidátem, vždyť on byl Drake Remoray. Nakonec roly dostane někdo úplně jiný a odlišnost tváří je vysvětlena obligátní plastikou. Jak prosté Watsone. ()

Raevan odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení páni a dámové . Sběr odpadu hlásíme na každý všední den od pondělí do pátku v 13:15 až 14:05. V té době se totiž hromadí v televizích celé republiky hodně, nebo nedejbože ještě víc, radioaktivního odpadu v podobě seriálu "Tak jde váš čas a vy jak blbí čumíte do bedýnky tvaru obráceného lavoru na takovou *****" .Radši končim nebo by mě za chvíli vypadla hvězdička z klávesnice. :-) Konec hlášení místního rozhlasu. ()

Reklama

Fifipek odpad!

všechny recenze uživatele

Tak v tomhle cajdáku hrál snad úplně každej americkej televizní neherec! Když jste se na tenhle počin dívali, tak vám skutečně ucházel čas...Jediné pozitivum bylo, že pokud jste neviděli 20 dílů, tak se ale vůbec nic nestalo!-:)PS: Nepůjčil byste mi někdo všechny díly na kazetě, nemůžu se dočkat až to vyjde na DVD se zajímavými bonusy z natáčení!-:))))) ()

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

V popisku je napsáno 12 000+ dílů. To je teda kurevská síla. Jsem zvědavý, jestli se k podobnému číslu dopracuje česká verze téhle sračky Ulice. Momentálně k tomu má dost slušně našlápnuto. Když jsem psal, že seriál začíná ztrácet kvalitu kolem stého dílu, kde může být kvalita kolem desetitisícého? 0% ()

lardko 

všechny recenze uživatele

246 Nudných dílů. Neříkám že jsem viděl všechny , to bych asi nedal ... , ale pochybuji že byl aspoň jeden celý díl dobrý. Jedna hvězdička za pár dobrých / nešpatných scén. Ale jinak je to opravdu blbost na kterou se nedá koukat ! I když se našlo 24 fanoušků ......... Velké překvapení............ Je spousta telenovel , který jsou 100x lepší , a mají třeba jen 1 fanouška. Neříkám že bych byfanda telenovel..... ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • V seriálu si zahráli hned tři Češi - Jan Tříska, Eva Jeníčková a Ivan G'Vera. (Gavron)
  • Vivica A. Foxová si zahrála pouze v jednom díle, neboť byla vyhozena. (cariada)
  • Seriál ako vôbec prvý riešil témy umelého oplodnenia či romániku ľudí rôznej rasy. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama