Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

sud odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů ze začátku, někdy když to dávali prvně. Už tehdy se mi to zdálo jako hrozná kravina a to mi bylo deset. Potom s odstupem času jsem na to občas při přepínání narazil, nebo když jsem čekal na nějaký pořad a toto bylo před tím (TV Nova to vyslílala asi osm let). Jenom je mi záhadou, jestli někdo sledoval všechny díly. ()

mh.mail

všechny recenze uživatele

Nedá mi to nezareagovat na větu uživatele „monolog“, cituji: „A kdo mi chce tvrdit, že neviděl ani deset dílů, tak sním jeho skalp s octem a cibulí, protože to podle mě není možný.“ Tak už aby sis připravoval ten ocet a cibuli, ačkoliv svůj skalp nedám jen tak lehce. Já viděl z celého seriálu 10 minut a stačilo mi to na celý život. To bylo tak: Moje maminka tenhle seriál sledovala opravdu pravidelně. Když by měla vynechat byť jen jediný díl, byla smutná. Dokonce se kvůli tomu naučila programovat videorekordér na časové nahrávání, protože ho začali vysílat v době, kdy byla ještě v práci. Nahraný díl si večer zkoukla a druhý den přemazala novým. Já jsem si jí kvůli tomu dlouho dobíral, ale naštěstí jsem bydlel jinde a nemusel jsem se tedy na to dívat taky. A pak jsem se jednou od svého kamaráda dozvěděl, že on na to kouká. Na můj udivený výraz mi sdělil, že ho tam zajímá jedna dějová linie a ať se aspoň na jeden díl někdy podívám. Za nějaký čas jsem onemocněl a jel se léčit domů k mamince. Protože jsem neměl co dělat a začínal zrovna jeden díl, rozhodl jsem se, že dám na Jardovo doporučení a podívám se. Vydržel jsem to přesně 10 minut. Pak jsem prohlásil, že ani kvůli Jardovi na to koukat nebudu, a odešel jsem se léčit do svého pokoje. Tím jsem se seriálem „Tak jde čas“ skončil jednou provždy. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Trochu zpochybním objektivitu zdejších hodnotitelů, protože nevěřím že viděli všech dvanáct tisíc x dílů... já viděl asi čtyři takže mohu doufat, že těch dvanáct tisíc xminus čtyři ostatních dílů mohou být hvězdné. Nejvíc bodů dávám za ten fantastický počet dílů... třeba česká Ulice bude mít taky za mého života dvanáct tisíc x dílů. ()

kleopetra 

všechny recenze uživatele

Když jsem chodila na ZŠ, tak jsem na tom byla závislá - porevoluční období a odpoledne nic jiného nedávali (bídné vysvětlení). Tohle a Santa Barbara. Na gymplu jsem to naštěstí už nestíhala a asi jsem i trochu dospěla... Hvězdička za to, že jsem se dívala, ale nechápu, jak jsem mohla. Ještě teď se stydím... ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Sice je mi to až trapné, ale musím dát alespoň jednu hvězdu, protože se mi v hlavě dodnes uchovala scéna z tohoto seriálu, která mě ještě dnes děsí. Pamatujete na scénu, kdy je jedna z postav pohřbena za živa a oni jí dali do rakve telefon aby s ní mohli telefonovat??? Vidím ten obraz stále před sebou a mám pocit, že už se ho nikdy nezbavím...v tu dobu mi mohli být tak maximálně 3 roky...fuj...Takže 1 hvězda za tohle ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (41)

  • Postavu doktora Mika Hortona si zahralo celkom 15 hercov. (Raccoon.city)
  • Seriál byl za dobu své existence nominován na téměř 500 různých ocenění, včetně 4 cen Emmy. (gogos)
  • V seriálu si zahráli hned tři Češi - Jan Tříska, Eva Jeníčková a Ivan G'Vera. (Gavron)

Reklama

Reklama