Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

fleker odpad!

všechny recenze uživatele

už první díl byl odpad....a každej další byl ještě o ždibínek horší než ten předešlej..a že jich bylo skoro nekonečno a další se snad ještě točej.....jeho sledování mě přeneslo zpátky v čase,,,kdy mi bylo pět, hráli sme na hřbitově na schovku a já měl tenkrát na pikole prblém s přechodem z dvacet devítky v desítkový soustavě (znáte to...dvacet osum,dvacet devět,,,dvacet deset, dvacet jedenáct...) takže na vopravdovou hajdensík zábavu vlastně nikdy nedošlo...většinou se po několika hodinách umornýho počítání setmělo já šel domu poněvač sem se bal tmy a pro podchlazene,stale schované, v domění že se ještě hraje, vesnicke kamarady dorazili jejich rodiče,pěstouni,pedofilní kolemjdoucí..taková ta obvyklá tamní sešlost...starý zlatý časy, kdy mě na na celej vejknd dokázala zabavit obyčejná telefonni butka ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Je mi jasný, že moje hodnocení je maximálně nadsazený, ale nějak se musí kompenzovat ty odpady co většina lidí hází jen z podstaty kvůli tomu, co o tomhle seriálu panuje za obecný podvědomí. Pro mě je to však silná vzpomínka na dětství, kdy jsem to hltal po každým příchodu ze školy...Tak jde čas má jednu zásadní věc, kterou leckdo považuje za tu největší trapnost, já však takřka až za genialitu - u žádného jiného seriálu se mi nestalo, abych se začal koukat po několika stech dílech a krásně během pár dalších dílů vpadl do děje, to se vám u jiného seriálu nestane. Tak jde čas přestala televize u nás dávat v červenci 2003 a já přiznávám, že takřka pět let čekám, kdy se zas vrátí, abych si mohl odpoledne vychutnat tu třičtvrtěhodinku:-)) Nemusíte mi psát, že jsem magor, vím to i tak:-) ()

Reklama

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Tento seriál pozerala moja 80 ročná babka ked chodila na strednú a dost my o ňom rozprávala čo som si neskutočne užíval bolo to milé osvieženie po 2 hodinových nadávkách na jebnut... susedky a na môjho nevdačného otca čo jej nespravil nákup a v 89. roku ju nechal sa skoro poštať na autobusovej zastávke. No a pri 465. sérii som ho začal pozerat s ňou a boli to pekné časi strávené zo starou mamou...Mimochodom mám v pláne dopozerat aj tých úvodných 464 sérií... ()

Ice123 odpad!

všechny recenze uživatele

Snad nejhorší „věc“ co jsem kdy viděl. A nejsmutnějším faktem na tom je, že díky sledovanosti to nestáhli a místo toho tento paskvil dosáhl něco kolem 11 000 dílů (a myslím, že šel i přes tuto cifru). Abych to shrnul, pokud si necháte ujít každých 50 dílů, o nic nepřijdete, jelikož se nic nového neděje. V pozdějších dílech nastupuje na scénu i ďábel vtělený do jedné postavy. A jako jediný přínos tohoto seriálu bych mohl vzít v úvahu inspiraci pro roli Joeyho v Přátelích, kdy hrál („parodoval“ ) Dreyka Ramorraye. ()

Sokkk_y odpad!

všechny recenze uživatele

Jako písek v přesýpacích hodinách jsou dny našeho života. Takhle nějak mohli tuto dnes již kultovní větu slyšet fanoušci (za předpokladu že nějací jsou) snad největšího seriálového projektu. Zas tak špatný projekt to asi není, když to dostalo 4 nominace na Emmy a (jak již monolog napsal) 150 cen. Tím se může pyšnit málokterý seriál, ale každopádně nic to nemění na tom, že to je prostě krávovina. Dá se snad považovat za smysluplný děj scénka, kdy dva chlapi na sebe míří dálkovými televizními ovladači přes deset dílů?? Já si myslím že ne. A to je jeden dílek z deseti tisíců... ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • V seriálu si zahráli hned tři Češi - Jan Tříska, Eva Jeníčková a Ivan G'Vera. (Gavron)
  • Vivica A. Foxová si zahrála pouze v jednom díle, neboť byla vyhozena. (cariada)
  • Postavu doktora Mika Hortona si zahralo celkom 15 hercov. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama