Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

gojackill 

všechny recenze uživatele

rititiki vadí důraz na kšeftování, ale pro mě je hláška krabáka: "prašulky" s tím dětským nadšením to, co mě skvělým způsobem rozesmálo. Naivně se tvářící seriál, který hýří optimismem a se dotýká i hlubokých věcí v tom mezilidským styku. Chci se na to dívat :-) Spongebob - čistá duše stejně jako Patrik. Asi jsou i tací, ale nevím, jestli vždy a za každých okolností jako Spongebob. Seriál tak na čtyři, ale film, to je prostě mrda. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

"Jó... Kdo žije v ananasu na dně moří? SpongeBob SquarePants! A velikou láskou tajně hoří..." Nenechte se zmást tím infantilním humorem a všema těma barvičkama, tahle houba je pěkně zákeřná a tenhle seriál pro děcka asi tolik jako South Park... Jen by mě zajímalo, kolik toho člověk musí vyhulit, aby stvořil postavičky typu Patricka, Sépiáka anebo samotnýho SpongeBoba... A oba palce hore za českej dabing, kurde takhle kvalitně se nedabují ani ty nejprovařenější blockbustery z blockbusterů nejprovařenějších. "A... jó, kdo žije v ananasu..." ()

Reklama

Doski 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animovaných současných seriálků. Je to stupidně vtipné, ale na někoho to funguje a já jsem ten šťastlivec. Šťastlivec proto, že se u toho můžu smát na plný pecky a nepříde mi to trapný, jako možná tady někomu ano. Prostě skvělá věc pro děti a infantilní dospěláky. Ujetý blázen SpongeBob řádící originalitou a Patrik s panem Krabákem, prostě pecka. 85% ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Tohle je jedna velká bezkonkurenční halucinace. Zbožňuju Spongeho a když jsem viděla Twilight s českým dabingem, tak jsem místo Edwarda viděla Spongeho (díky Honzovi Maxiánovi) a celý film jsem se jen smála. Jojo občas si říkám, že ty starosti, které má Houba Robert v ananasu na dně moří, bych také chtěla mít. :D ()

P.H. 

všechny recenze uživatele

Nemít malou dceru, tak bych to asi minul. A i tak jsem si ze začátku říkal, že tuhle vymaštěnost už do obýváku nepustím. Inu, díl se s dílem sešel, a já si ujetost tohohle seriálu užívám pomalu víc, než mrňavka. A český dabing je jednoduše geniální. P.S. Eminentně by mě zajímalo, kdo dokázal takovýhle trip dotlačit do výroby :) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Skoro pokaždé, když některá z postav něco odhodí, je možné zaslechnout zvuk rozbitého skla. (Karlsberger)
  • Spongebob původně vznikl v Orange County Marine Institute, kde jej vymyslel Stephen Hillenburg (tvůrce seriálu). Ten zde pracoval jako mořský biolog. (P. J. D.)

Reklama

Reklama