Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

stration 

všechny recenze uživatele

Už jsem o tomto seriálu a filmu něco slyšel. Ale říkal jsem si, že jde o nějakou další americkou blbovinu. Já hlupák!!! Vše změnilo jedno ráno, kdy jsem vstal dřív a náhodou v televizi běžel Spongebob. Něco takového jsem ještě neviděl. Naprostá zvrácenost, všechny roztomilé seriály pro mrňata obrácené naruby, geniální hlášky, hudba, scénář! Okamžitě jsem se zamiloval. Můžu vidět kdykoliv a nikdy se neomrzí. Doporučuju všem, kteří dosud neměli tu čest. Zátiší Bikin a jeho obyvatelé v čele se Spongebobem na Vás čekají! ()

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k existenci mých potomků jsem nucena se často dívat (nebo aspoň poslouchat) tolik slátanin produkované pro naše nejmenší, že po prvním náhodném shlédnutí Spongeboba, jsem si tohoto žlutého "savce" doslova zamilovala. Precizně vypracované jednotlivé charaktery (obzvlášt povedený je pak Sépiák - jakožto sebestředný, průměrný "rádoby" umělec a intelektuál, flustrovaným prací za pokladnou místního fast foodu a vlezlým sousedem) , nespočet slovních hříček, shazování mnohých filmových klišé a poslouchatelnými dětskými zpívánkami. Navíc výborný dabing, který vše podtrhuje. Nebojím se srovnat tento seriál se Simpsonovými (z mého pohledu i lepší). Radost mi udělalo i vědomí, že v originálním znění epizody o Atlantidě bych slyšela hlas Davida Bowieho (hned jsem začala pátrat po anglické verzi). O věnování pozornosti tvůrců každému detailu svědčí i fakt, že Bowieho postava má různě barevné oči a vlasy Ziggyho Stardusta. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Další zářez na mé pažbě ve sledování animáků, díky mému človíčkovi. Nejdřív jsem se bránila zuby nehty, ale nakonec mě to úplně pohltilo a chechtala jsem se jako blázen. Navíc když vím, že je to podle "skutečných událostí ze života podmořských měkkýšů a jiné podmořské havěti" :-)))) Za mě jasných 100% ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Spoungbob je taková malá, milá blbůstka, která mě vždycky zaručeně rozptýlý, když nemám zrovna náladu podívat se podesáté na nějaký díl South Parku, Futuramy či Simpsonů. Taková dadaistická, veselá záležitost, která se sice nikdy nevyšplhá do takový výšin popularity jako výše zmíněné kusy, ale rozhodně mezi nima místo má. Ať žije Spongebob, vivat Patrick! 70% ()

P.H. 

všechny recenze uživatele

Nemít malou dceru, tak bych to asi minul. A i tak jsem si ze začátku říkal, že tuhle vymaštěnost už do obýváku nepustím. Inu, díl se s dílem sešel, a já si ujetost tohohle seriálu užívám pomalu víc, než mrňavka. A český dabing je jednoduše geniální. P.S. Eminentně by mě zajímalo, kdo dokázal takovýhle trip dotlačit do výroby :) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Spongebob se stal zaměstnancem měsíce 374x. Jen jeden měsíc nebyl zvolen on, ale Sépiak (Kajman26)
  • Podľa vodičských preukazov z 1. série a epizódy "Sleepy Time" sa Pán Krabs narodil 30. novembra 1942 a SpongeBob 14. júna 1986. (Carol Pifková)
  • Na jedné epizodě vždy pracuje přibližně 50 lidí. (Pierre)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno