Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Já fakt nemůžu jinak, než dát toto vysoké hodnocení. I když už nejsem dítě (aspoň věkem ne), tak se mi ta žlutá hodná, nevinná houba hrozně líbí.. Je to dost pro děti, občas je zde i nějaký ten hlubší humor, ale je do oka bijící, jak velmi dětinské to je. No a to je právě ono. Úplně si ujíždím na tom, jak je Spongebob a Garry roztomilý.. na to už člověk asi musí mít povahu :). Začala jsem sice na objektivních 4 hvězdách, ale tím, jak mi Spongebob umí rozveselit náladu a pohladit moji dětskou duši, mu musím udělit plný počet.. (vezmu-li ještě v úvahu, že je to z roku 99..:) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Víte co se říká: "zvědavého šneka zabila sůl." Ze začátku mě Spongebob moc nebral, ale když už jsem si na tuhle houbičku zvyknul, tak mě začala bavit. Je pěkné sledovat bezstarostného žluťáka, který se svým tělem a obličejem dokáže provést neskutečné šílenosti a být přitom vtipnej a lézt na nervy Sépijákovi společně se svým kamarádem Patrikem. Hodně dobrá originální záležitost. Mám před sebou ještě spoustu dílů, na které se těším. :-) ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Není to tak, že bych každé ráno brzo vstával a hltal epizodu za epizodou. Tento seriál se mi nicméně zavděčí třeba, když dorazím z práce z noční a chci si dát něco nenáročného, ale veselého a osobitě vtipného. A Spongebob toto splňuje! Pod rouškou animáku pro malé děti skrývá víc, než by si kdo myslel. Zjevně si dělá ohromnou srandu sám ze sebe, podává svérázně mnohdy i dospělácká témata a zkrátka každý díl má humor a šmrnc, který ve spojení s absurdním zasazením pod vodní hladinu zkrátka funguje. Postavy mají svůj specifický charakter a přistupují k řešení problémů po svém. Nejde tedy o nějakou naivní, vypatlanou grotesku, ale ve skrytu duše sofistikovanou bláznivinu, která zkrátka pobaví i mě, ačkoliv jsem dítětem byl naposledy před desítkami let. ()

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí jednoho dílu jsem si řekla, že asi nejsem ve správném rozpoložení na takovou pohádku a že příště to bude lepší. Nebylo to lepší ani podruhé. Naprosto nezajímavá pohádka s nesympatickými postavičkami, stupidními dialogy a otravnou hudbou. Jsem ráda, že když jsem byla dítě, hrál Kulík, Dulík, Bulík a ostatní. ()

mcleod 

všechny recenze uživatele

Je to sice pro děti, ale i tak mi to přišlo jako ne moc povedený seriál s nepříjemnými postavami, pochybným dějem, ne moc vtipným humorem, zkrátka takový, který je většinu času hodně mimo (v tomto případě ne pozitivně). Zkrátka jsem za svůj život viděl spoustu mnohem lepších dětských seriálů, na něž jsem se občas s chutí podíval i jako dospělý... to ale asi nikdy nebude případ tohoto seriálu. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Dle zjištění psychologů a dalších specialistů seriál snižuje IQ dětí. (Zbranicus)
  • Velikost Spongebobovy postele se mění napříč sériemi. (Karlsberger)
  • Spongebob se stal zaměstnancem měsíce 374x. Jen jeden měsíc nebyl zvolen on, ale Sépiak (Kajman26)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno