Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 1

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (139)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Ďalší z radu filmov nezanechávajúcich žiadnu stopu v pamäti.  Je pravdepodobné, že iba mne pripadal film neprehľadný, k čomu prispievala aj podoba Charlize Theron s Nicole Kidman. Potešil ma "záporák", ktorého som videl vo viacerých filmoch. Pre úplnosť by som privítal, aby okrem pohľadu zneužívaných žien bol akcentovaný aj pohľad na chudáčikov, ktorí si svoje komplexy musia riešiť sexuálnym vydieraním žien, ktoré pre svoju kariéru urobia aj to, čo ani nepredpokladali, že urobia. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud jste zastánci MeToo a zuřiví feministé či feministky, utvrdíte se ve svém přesvědčení a pokud stojíte na druhé straně barikády, názor rozhodně nezměníte. Zkrátka a jednoduše rutinní drama na společenskou objednávku. Nemůžu říct, že bych se nudil, ale na druhou stranu jsem se ani nebavil. Vidím to jako čistokrevnou šeď neschopnou vyvolat byť jen minimální emoci. Za výraznější zmínku stojí jen Charlize Theron, která je Megyn Kelly neskutečně podobná. Na druhou stranu na ní napatlali tolik make-upu, že se to odrazilo na hereččině mimice, za kterou by se nestyděl leckterý medvěd. 50% ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Bombshell je unikátem v tom, že se z hloupých žen snaží udělat oběti. Šéf dá nemravný návrh a ženy toužící po kariérním posunu souhlasí. A je blowjob. Za dvacet let si začnou stěžovat, co že si to ten šéf dovolil. A všichni jim dají za pravdu. Jediným důvodem, proč je film dobré si pustit je Margot Robbie. 33 % Celosvětový příjem k 19. 2. 2020: $51,495,003, což je 1,61 násobek rozpočtu ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Na snímku Bombshell Vás v první řadě zaujmou výtečně namaskované ústřední herečky, jež právě díky tomu až neuvěřitelně smývají hranici mezi hraným filmem a dokumentem. Dále je to ale bohužel jen banálně a velmi těžkopádně natočená záležitost, jež i navzdory svému palčivému tématu za pár měsíců vyšumí do ztracena. Škoda. „Do you know why we dress soldiers the same? So everybody knows they're replaceable.“ ()

campix 

všechny recenze uživatele

Novinářská agitka, které nedokáže dosáhnout kvalit oceňovaných filmů z předchozích let. Nechci, aby to vyznělo nějak předpojatě, ale ono to tak stejně vyzní. Příliš zde do nebe křičí ta síla ženského empowermentu. Ano jedná se o příběh několika žen, které se vzepřely uchyláckému vedení stanice Fox, ale jedná se o naprostou zpravodajskou žumpu, která má problém správně jmenovat evropské státy a jde na ruku prezidentu Trumpovi (něco jako u nás TV Barrandov) a oslavuje ženy, které se do svých pozic dostaly přes postel a dostaly se tam především díky svému vzhledu. Ukázka toho, jak tenhle zvrácený business funguje. Otázka však zní. Měl by někdo takový být glorifikován? Mohla by následovat sálodlouhá konverzace na toto téma. Je to moderní a mě tohle opravdu nebaví. Nesoudím, ale jako zajímavý snímek, Bombshell rozhodně hodnotit nemohu. ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

  • Ke konci filmu, kdy Megyn (Charlize Theron) sedí v místnosti s právníky a podává své prohlášení, tak je to stejná zasedací místnost jako ve filmu Sociální síť (2010), kde se odehrávali výslechy Marka Zuckerberga. (e_Fox)

Reklama

Reklama