Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 2

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (139)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zdaleka nejde o takový provar jak by napovídalo hodnocení.Je tu dobré a silné téma a nadstandardní obsazení v čele s výbornou (a k nepoznání namaskovanou) Charlize Theron a okouzlující (i když druhé housle hrající) Margot Robbie.Bohužel má ale Bombshell tu smůlu,že existuje cca půl roku starý Loudest Voice,který se zabývá stejným tématem a v jeho zpracování je minimálně o dvě třídy jinde.Minimálně v tom,že jde víc do hloubky,kdežto Bombshell ve spoustě věcí pouze klouže po povrchu a nedokáže vydolovat ty emoce který by mohl/měl.Na jedno podívání je to ok,ale pokud bych chtěl tohle téma vidět znova,tak sáhnu po seriálu...60% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Téma jistě zajímavé, ale jeho zpracování bohužel nijak nevybočuje z běžného průměru. Uvítala bych alespoň nějaké nahlédnutí do nitra žen, kterých se nechvalně známý případ nejvíce dotýkal. Takhle mohu pouze sama za sebe říci, že je to opravdu děs běs, jak ten náš prohnilý svět funguje. Nicméně označení muže jako sexuálního predátora a ženy jako jeho oběti není ani zdaleka tak černobílé, jak se na první pohled může zdát... Nakonec jsem po zhlédnutí filmu mnohem víc než ze samotné kauzy konsternovaná z faktu, že Charlize Theron a Nicole Kidman v důsledku brutálního zásahu maskérů jen stěží dokázaly ovládat mimiku obličeje. Vypadalo to, jako by si obě dámy dopřály nepříliš vábnou plastiku. (55%) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Aby byl zlomen prut vilného Jabby Hutta, musí být ženy jako pruty Svatoplukovy. A že je odškodnění nižší než odstupné? Nebrečte, samy si za to můžete.. Recount a Game Change už ukázaly, že Jay Roach tohle umí. Pod nánosy make-upu a palbou Randolphova slovometu se ani tak neodehrává drama o tom, jak je těžké postavit se mocným, jejichž chleba jíte, ale o tom, že je všechno na prodej. Pracovní pozice, sebeúcta, mediální prostor, politický kandidát i pravda. Rozpolcená Amerika je na scestí a jen tak se z něj nevyhrabe.. U nás se naštěstí tohle nemůže stát. Nedokážu si představit, že by se v kanceláři Vládi Železného Tittelbach s Poulíčkem svlékli do trenek a dělali piruety. Tady se vždycky sázelo výhradně na odbornost.. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Film na téma "MeToo", možná první, ale který nebude určitě posledním. Určitě nelze takové případy, které se staly, nijak zlehčovat nebo oběti dehonestovat. Co bych u filmu vyzdvihl - masky, zasloužený Oscar a další ceny. Dokonce bych řekl, že stačí maska Johna Lithgowa. Herecky dominuje právě on ve své odpornosti, odpudivosti a zatvrzelosti a Margot Robbie ve své křehkosti, naivitě a slepé důvěřivosti. U Nicole Kidman jsem zděšen a zmaten, protože mám pocit, jako by jí nasadil někdo masku na hlavu, ale obávám se, že podstoupila taková "vylepšení", že ona hraje bez masky. U Charlize Theron jsem na vážkách. Ostatní postavy se ve filmu jen tak mihnou, že jsem upřímně nebyl schopen začlenit je do děje a přiřadit si je k někomu a něčemu. Výjimku představuje Malcolm McDowell, jehož krátký výstup je zcela zásadní a jeho věta vůči Johnu Lithgowovi při jeho agresivní defenzívě - "Tenhle úhel pohledu nikoho nezajímá" je větou nadčasovou, jež prostupuje všemi podobnými případy až do současnosti a bude pokračovat dále. Co se mi na filmu nelíbilo - celkově mi nesedlo úplně pojetí, na druhou stranu není to natočeno nudně, děj graduje a některé dialogy se opravdu povedly. Takže hezké tři hvězdičky. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Bombshell je unikátem v tom, že se z hloupých žen snaží udělat oběti. Šéf dá nemravný návrh a ženy toužící po kariérním posunu souhlasí. A je blowjob. Za dvacet let si začnou stěžovat, co že si to ten šéf dovolil. A všichni jim dají za pravdu. Jediným důvodem, proč je film dobré si pustit je Margot Robbie. 33 % Celosvětový příjem k 19. 2. 2020: $51,495,003, což je 1,61 násobek rozpočtu ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

  • „Nevyrostla jsem na sledování Fox News,“ uvedla Margot Robbie pro Entertainment Weekly. „Nevyrůstala jsem ani na stejném místě jako Kayla. Poměrně dlouho jsem s jejím pohledem na svět bojovala, ale Twitter se ukázal jako účinný nástroj, abych ji lépe pochopila, protože lidé jsou na Twitteru poměrně hlasití.“ (Duoscop)
  • Natáčalo sa v Los Angeles aj napriek tomu, že dej filmu sa odohráva v New Yorku. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama