Reklama

Reklama

VOD (1)

Slavná šéfkuchařka Sasha (Ali Wong) a hudebník Marcus (Randall Park) se setkávají po 15 letech a pořád to mezi nimi jiskří. Oba ale mají svůj svět a přizpůsobit se nebude lehké. (Netflix)

Recenze (66)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná, kromě dobrého humoru ničím nepřekvapující, romanťárna. Přesně to, na co jsem měla po vyčerpávajícím pečení tři dny před Štědrým dnem chuť. Poslední dobou jsem v hodnocení ještě méně přísná než obvykle, a budu v tom pokračovat i v tomto případě. Jen teda to nadšení z Keanu Reeves nesdílím. 3,5* ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Koukala jsem na to z jednoho prostého důvodu - mojí momentální závislostí je písnička May I Have This Dance a ta měla ve filmu zaznít. Je to hodně povrchní důvod, ale spousta lidí v komentářích na yt o filmu psala, tak jsem si řekla, proč ne. Písnička v něm byla asi 5s a byla úplně nevyužitá - v tomhle směru jsem tedy dost zklamaná. Jediná dobrá věc zde byl Keanu Reeves. Třeba se někdy přinutím kouknout na Johna Wicka, přestože nemám ráda akční filmy. Ali Wong byla fajn, ale příběh byl dost nuda a deprese. Možná bych ve svém rozpoložení spíš měla koukat na horory, hmm. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pro doplnění filmotéky Netflix nemá problém točit celou řadu filmů s ne úplně známými herci amerického filmového průmyslu. Mnohokrát ale dokáží mile překvapit. Zde to navíc bylo umocněno příjemným nápadem, ve kterém se Randall Park a Ali Wong vysloveně našli. Opět tedy počítejte s romantickou komedií, na kterou se ale v tomto případě dá koukat. Dokonce je to tu i s občasnými vysloveně vtipnými scénami, kde ty nejlepší momenty jsou, když se na scéně objeví Keanu Reeves. Ten to tady hodně pozvedl a toho filozoficky založeného parchanta si doslova užil. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komédia s mierne nadpriemernou ústrednou dvojicou a humorom, ktorý sa snažil napodobňovať iné úspešné projekty. Napadajú mi Gilmore Girls (dokonca jedna postava z tohto seriálu hrala aj tu). Akurát, že to boli iba pokusy, ktorým chýbala iskra. Jediným svetlým momentom bol Keanu Reeves, avšak to nestačilo. 6,35/10. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný filmík. Škoda že v druhej polovici sa z neho stane znova prehliadka žánrových klišé bez nápaditosti. To film zrazilo do vôd priemeru. Inak čo sa týka témy, hercov a camea Keanu Reevesa( ktoré je fucking epic) sa jedná o veľmi pohodový film. Ak to chcelo byť oldschool, tak sa podarilo. Len sa mi na dnešnú dobu a v rámci ázijskej témy žiadalo trochu niečo pestrejšie. Žáner presahujúce a pritom verné jeho pravidlám. Nevadí. Na jedno pozretie sa jedná o veľmi príjemný film, prakticky bez hluchých miest. Hralo sa na istotu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Keanu Reeves improvizoval v některých svých scénách. Právě jeho nápadem bylo vyjmenovávání čelních představitelů komunistické strany Číny během scény hry „Pravda nebo fant“. Stejným případem byl i dialog „Chybí mi tvoje světlo“/„Chybí mi tvoje duše.“ a „Já nemám problém, Sašo. Jaký je tvůj problém, Sašo,“ společně s bojovým gestem. (Huntelaar)

Reklama

Reklama