Reklama

Reklama

VOD (1)

Slavná šéfkuchařka Sasha (Ali Wong) a hudebník Marcus (Randall Park) se setkávají po 15 letech a pořád to mezi nimi jiskří. Oba ale mají svůj svět a přizpůsobit se nebude lehké. (Netflix)

Recenze (66)

Veber 

všechny recenze uživatele

Vysoce předvídatelné a slušný PP, ale 4 * dávám za Keanua Reevese, který mě tady opravdu pobavil. Scéna u stolu sice trochu ukradená od Adama Sandlera (Zkus mě rozesmát kde měla podobné repliky Nicol Kidman s partnerem), ale jak si Keanu uměl udělat legraci sám ze sebe mě zkrátka bavilo. A reakce na moderní gastronomii pobavila také. Znovu to ale vidět nemusím. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

5/10. No zcela bez obalu. Keanu Reeves to zachránil od podprůměru. Jeho persóna a scény jsou natolik osvěžující, že tomu odpustíte takřka cokoliv. Ústřední duo je krapet unylé - především díky Randallu Parkovi, který tady nedostal extra dobrý scénář do ruky a vlastně moc nerozumíte, proč je zrovna ON středem zájmu... ale dokupy zase nejde o nekoukatelnou katastrofu. ()

Reklama

applause 

všechny recenze uživatele

Tak takhle jsem se dlouho u televize nepobavila. U filmu na netflixu to bylo možná poprvé. Hodně mě zaujala Ali Wong, které role padla jako ulitá a celý snímek podtrhovala svým hereckým umem. Doteď jsem ji neznala, ale určitě se na něco s ní podívám. Překvapil mě tu Keanu Reeves a scéna, jak přicházel, neměla chybu Jestli se chcete skvěle pobavit a odreagovat se, tak na to je tenhle film jako dělaný. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi: módní styl hl. hrdinky, prostředí restaurece (i když tam mnoho ukázáno nebylo), hrdinové Asiaté a první půlka výstupu Keanu Reevese. Nelíbilo se mi: chemie mezi hl. protagonisty (téměř žádná nebyla), osudovou lásku jsem jim nevěřila a také mi přišlo nepravděpodobné, že ženu s takovým postavením a rozhledem okouzlí chlapík, co kouří trávu a má rozpadlé auto. Jinak standardní americká komedie dle šablony. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pro doplnění filmotéky Netflix nemá problém točit celou řadu filmů s ne úplně známými herci amerického filmového průmyslu. Mnohokrát ale dokáží mile překvapit. Zde to navíc bylo umocněno příjemným nápadem, ve kterém se Randall Park a Ali Wong vysloveně našli. Opět tedy počítejte s romantickou komedií, na kterou se ale v tomto případě dá koukat. Dokonce je to tu i s občasnými vysloveně vtipnými scénami, kde ty nejlepší momenty jsou, když se na scéně objeví Keanu Reeves. Ten to tady hodně pozvedl a toho filozoficky založeného parchanta si doslova užil. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Keanu Reeves natočil všechny své scény během čtyřdenní pauzy v natáčení třetího dílu série John Wick (2019). Z časových důvodů to zapadlo do natáčení právě v San Franciscu. (Huntelaar)
  • Keanu Reeves improvizoval v některých svých scénách. Právě jeho nápadem bylo vyjmenovávání čelních představitelů komunistické strany Číny během scény hry „Pravda nebo fant“. Stejným případem byl i dialog „Chybí mi tvoje světlo“/„Chybí mi tvoje duše.“ a „Já nemám problém, Sašo. Jaký je tvůj problém, Sašo,“ společně s bojovým gestem. (Huntelaar)
  • Ačkoliv se většina filmu odehrává v San Franciscu, tak se v něm natáčely pouze dva týdny z celkových osmi. Větší část produkce probíhala z finančních důvodů ve Vancouveru. (Huntelaar)

Reklama

Reklama