Reklama

Reklama

VOD (1)

Slavná šéfkuchařka Sasha (Ali Wong) a hudebník Marcus (Randall Park) se setkávají po 15 letech a pořád to mezi nimi jiskří. Oba ale mají svůj svět a přizpůsobit se nebude lehké. (Netflix)

Recenze (66)

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komédia s mierne nadpriemernou ústrednou dvojicou a humorom, ktorý sa snažil napodobňovať iné úspešné projekty. Napadajú mi Gilmore Girls (dokonca jedna postava z tohto seriálu hrala aj tu). Akurát, že to boli iba pokusy, ktorým chýbala iskra. Jediným svetlým momentom bol Keanu Reeves, avšak to nestačilo. 6,35/10. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Dost otravné, značně nudné. Dvě postavy se bezradně plácají dějem a melou u toho páté přes deváté. Snímek ještě obtěžkávají klišoidní figurky (těhotná kamarádka) či postavy, jejichž jediným úkolem je prostě zaplnit plátno (kolegové z kapely). Vše spěje k nezáživnému a očekávanému konci bez sebemenšího nápadu. Jediné mírné pobavení vzbudí návštěva snobské restaurace (nicméně nápad už stokrát obehraný) a facka Keanu Reevsovi SHRNUTÍ: Ali Wong je tak ostrá komička ve svých stand-upech, ale tady je úplně vyčpělá. ()

Reklama

topr harley 

všechny recenze uživatele

Moc se na komedie nedívám, takže nejsem v daném žánru žádný odborník, ale od té doby, co jsem si konečně předplatil netflix zkouším nové věci, a tohle byla jedna z nich. Musím říct že je to takový svěží vítr mezi komediemi. Milý a vážně vtipný humor, který nemá problém se stabilně udržet po celou dobu filmu. Jasný je, že se nějakému tomu klišé nevyhneme, ale tady mi to rozhodně nevadilo. A ta jednohubka v podání Keanu Reevese byla geniální! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pro doplnění filmotéky Netflix nemá problém točit celou řadu filmů s ne úplně známými herci amerického filmového průmyslu. Mnohokrát ale dokáží mile překvapit. Zde to navíc bylo umocněno příjemným nápadem, ve kterém se Randall Park a Ali Wong vysloveně našli. Opět tedy počítejte s romantickou komedií, na kterou se ale v tomto případě dá koukat. Dokonce je to tu i s občasnými vysloveně vtipnými scénami, kde ty nejlepší momenty jsou, když se na scéně objeví Keanu Reeves. Ten to tady hodně pozvedl a toho filozoficky založeného parchanta si doslova užil. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

OKAMŽITÁ KLASIKA? Netflix v romcom žánru fakt neskutečně válí a po Set It Up, To All The Boys I've Loved Before a Someone Great tu máme další povedenou! Výborně a realisticky napsané postavy, které se nestávají karikaturami. Přirozený a jakoby životem napsaný děj, který navrch doplňují úžasné výkony Ali Wong a Randalla Parka, jejichž friend-turned-lover chemie je opravdu nenahraditelná. Žánrově top. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Ačkoliv se většina filmu odehrává v San Franciscu, tak se v něm natáčely pouze dva týdny z celkových osmi. Větší část produkce probíhala z finančních důvodů ve Vancouveru. (Huntelaar)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno