Reklama

Reklama

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (229)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přestože tento film zrovna dvakrát originalitou nehýří, nemůžu říci, že bych se u jeho sledování nějak zvlášť nudil. Mezi TOP roku 2019 však zcela jistě nikdy patřit nebude. Jde o takový mix Nezvratného osudu, Kruhu a jim podobným. I zde je touha změnit svůj osud a oklamat smrt (no tady spíše démona) a místo vražedné kazety tu máme mobilní aplikaci. V dnešní moderní době, která podobným filmům přímo nahrává, existuje však už tolik podobných filmů, že se jimi mnoho lidí již „přejedlo“ a já se jim na druhou stranu ani nedivím.    Sociální sítě jsou zlo, sám je využívám minimálně, každopádně jsou dnes pro spoustu lidí hlavní náplní jejich asi jinak nudného života. Ale pojďme k samotnému filmu. Ten si na sebe docela vydělal, takže bych se ani nedivil, kdyby za pár let vzniklo pokračování, ovšem nejsem si už tak jistý, zda by to mělo nějaký smysl (samozřejmě kromě peněz). Je nám zde nabídnuto několik zajímavých úmrtí – nebo lekacích scén, ale tvůrci se na můj vkus drželi dost při zemi. Chtělo to více brutality, násilí, pestřejší mordy, to ovšem zřejmě nedovoloval celkový rating a přístupnost.    Atmosféra samotná tu a tam vyčarovala celkem zajímavou podívanou, ovšem šlo jen o několik záblesků ve tmě (nezapomenutelná je snad jen scéna z nemocničního WC). Postavy byly kapitolou samy o sobě – hlavní hrdinka celkem v pohodě (Elizabeth Lail je sympatická ženská), ale všechny až na jednu byly tuctové – nezajímavé. Tedy až na kněze Johna. Ten potetovaný brýlatý nerd si mě dokázal získat na svou stranu a vypotil i několik slušných hlášek. Nebýt jeho asi bych se přikláněl spíše k podprůměrnému ohodnocení. 50% ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Jít na toto do kina byla trefa fakt vedle. Na pláně jsem totiž viděl nesmyslné dialogy, děj, který neměl hlavu ani patu a vše korunoval konec, kde vše vyvrcholilo v absurditu a plno vedlejších dějových cestiček vyústilo do ztracena. Jediné co snad nebylo pokažené, bylo plno tajemných záběrů a lekaček, které člověku hnuly s tepovkou. Nedoporučuji. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Konečně někdo oprášil myšlenku z Nezvratného osudu. Technologie nám výrazně pokročily, takže v hlavní roli je tentokrát zlověstná aplikace. Horor se nebere zase tak vážně, což je vždycky plus, i když pozéři budou prskat. Především vedlejší postavy (kněz, ajťák) jsou skvěle napsané. Potěší i účast neokoukané Lail. ()

PodPantlofak 

všechny recenze uživatele

Přijde mi že do dnešních hororů co jdou do kin se cpou zbytečné komediální prvky. Horror sám o sobě je vcelku přijatelný, tvůrci vzali "moderní" dobu a udělali z toho koukatelný film. Jen mi tam trochu nehraje na černá magie. Stejný pocit jsem měl u filmu Černé Vánoce, také tam hrála svoji roli a já se ne a ne s ní vžít. Prostě mi ta magie v těch hororech svým způsobem vadí. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Aplikace která mě nesmírně potěšila, dnes asi horror přes mobil. Herci v pohodě, příběh o prokletí a démonovi se mi hrozně líbil. Atmosféra filmu skvělá, nepříjemný pocit strachu byl, takže jsem si to užil, k dokonalosti už jen chybělo lepší vylepšeníni smrti a hlavně záběry zlepšit, jinak po dlouhé době super horor. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Na konci filmu je ještě jedna scéna v závěrečných titulcích. (fisus)
  • Keď sa natáčanie skončilo, Tom Segura (Derek) to „oslávil“ spánkom na záchode. (Arsenal83)
  • Ve chvíli, kdy se prodavač elektroniky snaží hacknout do aplikace „Countdown“, je zmíněn seriál Hra o trůny (od r. 2011). (zamiokulka)

Reklama

Reklama