Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (234)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Velmi mizerné béčko pro děti a jednodušší puberťáky mé očekávání nezklamalo. Jakási obdoba Nezvratného osudu postrádající však jeho originalitu i zajímavé smrti. Atmosféra nulová, tvůrci nestraší, pouze, jak je v posledních letech módou, lekají. Takže každou chvíli někde něco vybafne za doprovodu výstřelu z kanónu, ale otrlý divák se už stejně nelekne. Směšný bubák celou tuhle šaškárnu završil. A proč tedy dvě hvězdy? Jedna za scénu před komisí v nemocnici a druhá za ponaučení, že je dobré přečíst si smlouvu, než ji odsouhlasím. Napsal bych, že to rozhodně není film do kina, ale distributor možná vydělá, jelikož sál byl téměř plný dětí a puberťáků. Jim se to možná i líbilo... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmy zo série "Nezvratný osud" (Final Destination) sú niečo, na čom som sa vždy dobre pobavil. Videl som všetky diely a viac menej som bol so všetkými nadpriemerne spokojný. A tak, keď som si v niektorých komentároch prečítal, že titul "Appka: Stiahni a zomrieš" (Countdown) sa nechal výrazne inšpirovať touto mojou obľúbenou horrorovou sériou, skúsil som si ho pozrieť. Čakal som nerovný súboj so smrťou. Snahu vymaniť sa z rúk osudu. Svojim spôsobom som to aj dostal. Námet o aplikácii, ktorá dokáže určiť presný čas smrti tomu, kto si ju stiahne do mobilného telefónu. Nie je dobré poznať, kedy si po vás príde smrť. V porovnaní s "Nezvratným osudom" je to slabé, ale inak to za jedno pozretie stojí. Jednoduchý americký béčkový horror pre puberťákov a adolescentov. ** ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na podvádění smrti, Stáhni a zemřeš je pro publikum, kterému nevadí, že je podváděno. Scénář se vůbec nezajímá o své postavy a zápletka nemá soudržnost. Je megazapomenutelný film. Jsem naštvaný, jak někdo může tak zajímavé téma takto pokazit. Když se objevila příšera jako z katedry loutkového divadla na Famu, dostal jsem záchvat smíchů a zápletka nabrala béčkové obrátky. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Když už jsem se po dlouhý době, z kraje listopadu, dostal do kina a ještě k tomu na horor, nečekal jsem až takovou bídu. Ale očividně i v roce 2019 se ujme tak hroznej námět na horor. Bohužel je to tak strašně jednoduchý, jak název napovídá. Stáhneš a zemřeš, ať se děje cokoli, ani hacker ti nepomůže. Pár lekaček možná, ale jenom díky zvýšenýmu zvuku. Žádný pořádný vysvětlení, kde se to vzalo. Konec, nic trapnějšího jsem dlouho neviděl. Jediný co mě potěšilo, byla ta potitulkovka, tu vychytali originálně. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak ani průser. Ale v rámci teenegerovské zábavy s popcornem na klíně, colou v ruce a druhou rukou v druhém klíně to celkem jde. Lekačky fungují, některé nesmysly v chování postav snadno prominete a na herce se celkem dá dívat. Nelituju, že jsem viděl, ale podruhé nemusím. Ale tu aplikaci bych si nestáhnul ani za prase. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (11)

  • Na konci filmu je ještě jedna scéna v závěrečných titulcích. (fisus)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) od 1. apríla do 6. mája 2019. (Arsenal83)
  • Během závěrečných titulků hraje skladba „Style“ od Foster The People. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama