Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (229)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Existuje aplikace, kterou když si stáhnete zadáte tam své údaje a souhlasíte se smlouvou řekne Vám za jak dlouho umřete. Někomu řekne třeba za 50 let a někdo má smůlu a jeho život končí za hodiny´případně dny. A zrovna hlavní hrdinka má smůlu jelikož jí aplikace předpověděla, že umře za 2 dny a aby to bylo ještě horší její sestra si to stáhla taky a umře taky za pár minut po ní. V podstatě kopírka Nezvratného osudu s Vadí Nevadí jen s tím rozdílem, že nemusíte nikoho zabít, aby jste přežily. Konec je nedomyšlený zbývaly jí 2 vteřiny to by ji ještě mohla stihla zabít. Další díl bych klidně bral. P.s. byla by docela sranda kdyby si to někdo stáhl a aplikace mu řekla, že zemře třeba za minutu :-) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na podvádění smrti, Stáhni a zemřeš je pro publikum, kterému nevadí, že je podváděno. Scénář se vůbec nezajímá o své postavy a zápletka nemá soudržnost. Je megazapomenutelný film. Jsem naštvaný, jak někdo může tak zajímavé téma takto pokazit. Když se objevila příšera jako z katedry loutkového divadla na Famu, dostal jsem záchvat smíchů a zápletka nabrala béčkové obrátky. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hneď na začiatku spomeniem, že filmu som dal o čosi vyššie hodnotenie z dôvodu, že po dlhom čase sme sa v kine stretli v osvedčenej zostave, traja králi a to presne na Mikuláša. Naposledy to bolo asi na filme Detektív Pikachu, odvtedy sme sa kvôli pracovným či študíjnym povinnostiam v kine spolu nestretli, iba na Dňoch ľudového remesla. Ako inak, černoška sa všetci báli (aj týpek s Lexusom sa bál černoška s bundou za 8,99), biela panna mu skočila do náručia, násilník bol biely lekár a násilie na ženách nesmelo chýbať, rovnako tak ako tenisky Vans na nohách teenagerky Jordan, na ktoré boli zábery povinne o niečo dlhšie ako by bolo zdravé. Dej tiež nebol nejako výnimočne zaujímavý, čakali sme že by to mohlo byť trochu viac ako nezvratný osud, ale za pár momentov ktoré naozaj vystrašili by si film zaslúžil trochu lepšie hodnotenie. Tých 70% to má, nakoľko sa jedná predovšetkým o teenagerský horor kde očakávania človeka nemôžu byť príliš veľké. Odchádzali sme spokojný, mikulášske darčeky potešili všetkých troch a tak sme zažili veľmi príjemný večer. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Predpovedateľný príbeh, ktorý síce neurazí ale dostatočne unudí. Nápad sám o sebe nie je zlý, aj keď určite čerpá z pre nás známeho Final Destination. V prvých momentoch sa využívajú časté falošné jump-scary, ktoré sú navodené iba hudbou, a úprimne už pri treťom "dramatickom" otvorení skrine, som prevracala oči. Scenár bol typický pre takýto typ filmu, nezmyselné postavy, ktoré povedali jednu/dve dramatické vety a v príbehu sa viac neobjavili a podobne. Hlavná hrdinka nebola nesympatická, ale pre mňa bola mierne nezaujímavá, omnoho viac sa mi páčili herci vo vedľajších úlohách, napríjlad Talitha alebo aj Peter Facinelli, ktorý hral výborne (neznášala som ho od prvého momentu). V kine som zvyšovala vekový priemer (sekundoval mi starší pán v druhom rade), keďže naň išli väčšinou stredoškoláci. Ale nebolo to najhoršie, dalo sa. 45% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

U tohoto Hororu jsem neměl velká očekávání (Mainstream, cílovka 15-17 let ..) ale nakonec příjemný překvapení. Pěkný, moderní Horůrek, tam kde měl vylekat, vylekal. Samozřejmě je bez kapky krve s čím jsem počítal a ani mi to moc tady nevadilo. Už jsem viděl i horší Horory, co šly u nás do kin (Vadí nevadí, Hell Fest ..) Takže určitě nadhodnotím. Casting taky celkem fájn (na Elizabeth se koukalo hezky) nikdo mě vyloženě nesral a scéna s farářem mě rozesmála. Na pohodičku a na dvojku klíďo do kina. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Některá místa v odvrácené části nemocnice bylo možné vidět již v seriálu Vlčí mládě (od r. 2011), například šatna nebo chodby. (pityty)
  • Na konci filmu je ještě jedna scéna v závěrečných titulcích. (fisus)
  • Aplikácia, ktorá je použitá vo filme, naozaj existuje. Vlastní ju štúdio a slúži na propagáciu filmu. (Game90)

Reklama

Reklama