Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (229)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film som očakával a môžem povedať, že má aj prijemne prekvapil. Mám za sebou veľa horrorov, tak viem, že originalita tomuto kúsku chýba a je tu naozaj veľa odkazov na ine filmy. To mi nikdy nevadilo a nevadí mi to ani teraz. Vadilo mi asi len okrem nevydareného konca, slabej masky démona asi aj nelogickosť v scenári a čim sa film blížil ku koncu, tak tých blbiniek bolo viac a viac. Ale aj tak som spokojný, herci sympatický, lakačiek niekoľko a niektoré sa i vydarili. Tento film ide cestou strašenia a tak gore efekty sa tu nevyskytujú a s tým tiež nie som stotožnený, ale čo už. Režisér to tu chcel i troska oživiť v podobe moderného kňaza, ale ktorý by sa viac hodil, do serie Scary Movie, ako do takéhoto akože vážneho filmu. Tato postava mi nesadla, zato postava predavača telefónov bola oveľa zaujímavejšia a postarala sa o niekoľko vtipných dialogov. I keď je tu dosť veľa chybičiek, bavil som sa, hlavne, stále sa tu niečo dialo, film nezvoľnil ani na chvíľu zo svojho rýchleho tempa. A i keď je to štandard v podobne ladených filmov, tak mierne musim nadhodnotiť, lebo stále pretrvávajú dobre pocity. Takže slabé 4*. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(40%) Viděno v kině. Jsem prostě filmový cvok, který mnohdy bere návštěvy kina jako fanatický zájem. Tak bych mohl obhájit skutečnost, proč jsem na tuhle sračku vlastně šel. Neříkám, že je to úplný shit, mohlo to dopadnout ještě hůř, ale přesto hrůza děs. Rozhodně jsem od toho nic neočekával. V nejlepším jsem čekal alespoň v lepší, průměr. No, dopadlo to ještě o něco hůře. Celkově jsou tyhle horory už ohrané a tématem obdobné. Tohle mělo docela slušný nápad. Smrtící aplikace, určující smrt dotyčného, co si jí nainstaloval, fajn. Jak tu mnozí píší, připomene to Nezvratný osud, byť jen vzdáleně. Navíc, já bych spíš ocenil, aby se do tohoto filmu nemíchali démoni apod. Kdyby se to obešlo bez nich a soustředilo se to především na zajímavé úmrtí (které zde bohužel nebylo), tak bych byl asi víc, spokojenější. Ještě tak ta 1/3 snímku byla docela slušná. Dobré lekačky, pěkně ozvučené scény úmrtích apod. Jenže pak to začalo být dost nudné (asi tak ta prostřední část filmu) a místy i trapné. Tím myslím jisté pokusy o humor apod. Navíc postavy se mnohdy chovali dost nelogicky, třeba to spojení hlavní hrdinky s tím černochem mi přišlo dost umělé a jejich vztah nedával moc smysl. I to jak se ke konci k jedné postavy hl. hrdinka zachovala. Finále mě už vůbec nebavilo. Sice bylo obstojně a technicky natočeno, ale co z toho, když mě to nechytlo a nemělo to žádný zajímavý moment. Hudby jsem si vůbec nevšiml. Takže výrazný podprůměr a záležitost, která se jednou dala vydržet, ale těch trapných momentů zde bylo dost, prostě další nudný horor, který neobsahuje nic zajímavého. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Taky byste neodolali a nainstalovali si aplikaci, která vám předpoví přesný čas smrti a dokonce své slovo i dodrží? Protože já rozhodně ne a ani nemám odvahu se podívat, jestli se někdo nesvezl na popularitě a nevytvořil ji i ve skutečnosti, leč zřejmě bez účinků. I když… člověk nikdy neví! Ale vraťme se do fikce, která v tomto případě působila jako něco mezi Nevratným osudem a Kruhem, šmrnclým humorem z Všechno nejhorší. Co z toho vzešlo? Hrozná šaškárna! Už jen, že se tu objevil třeba kněz, co poslouchá rap a je velkým fanouškem komiksů? Tak... asi tak absurdní. Ústřední nápad dobrý, film sršel až masochistickým nadhledem a humorem, ale ve výsledku působil strašně hloupě. Což o to, lekačky byly promakané a člověku z nich až mrazilo, nicméně se na nich nedá stavět úplně vše. Nedozvěděli jsme se vlastně nic, aplikace zůstala v rukou démona a závěrečný zvrat hovoří sám za sebe - že se vám podaří prolomit jednu verzi neznamená, že nedojde k aktualizaci a máte po ptákách! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Přes typickou šablonu chabých horůrků, které se každý rok točí jako na manufakturním páse, jsme loni v říjnu dostali další kousek, jenž trailerem navnadil na poměrně zajímavou podívanou. Ta se nakonec dostavila jen zčásti, jelikož každý, kdo už za sebou má nějaký ten lepší i horší horor, dokáže s klidem předpovědět větší množství nadcházejících scén. Bojím se, že jestli se dostaví dvojka, tak už se dostaneme do béčkových vod. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

U tohoto Hororu jsem neměl velká očekávání (Mainstream, cílovka 15-17 let ..) ale nakonec příjemný překvapení. Pěkný, moderní Horůrek, tam kde měl vylekat, vylekal. Samozřejmě je bez kapky krve s čím jsem počítal a ani mi to moc tady nevadilo. Už jsem viděl i horší Horory, co šly u nás do kin (Vadí nevadí, Hell Fest ..) Takže určitě nadhodnotím. Casting taky celkem fájn (na Elizabeth se koukalo hezky) nikdo mě vyloženě nesral a scéna s farářem mě rozesmála. Na pohodičku a na dvojku klíďo do kina. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (11)

  • Keď sa natáčanie skončilo, Tom Segura (Derek) to „oslávil“ spánkom na záchode. (Arsenal83)
  • Aplikácia, ktorá je použitá vo filme, naozaj existuje. Vlastní ju štúdio a slúži na propagáciu filmu. (Game90)
  • Nemocniční pokoj 237, na němž byla ubytována druhá oběť aplikace, má stejné číslo jako známý pokoj v hotelu Overlook z filmu Osvícení (1980). (pityty)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno